Dolar 32,4986
%0.27
Euro 34,5512
%0.17
Altın 2.492,940
%0.39
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kalpleri onları seçti

Kalpleri onları seçti

İzmir'deki bir özel okul, 'Kalbim seni seçti' adı verilen sosyal sorumluluk projesiyle anaokulu öğrencilerinden toplanan yardım malzemelerini Ağrı, Mardin, Şanlıurfa ve Şırnak'ta belirlenen anaokullarına ulaştırdı.

  • Ege Postası
  • 15.12.2017 - 09:14

Öğrencileri paylaşmaya ve yardımlaşmaya teşvik etmeyi amaçlayan projede anaokulu girişinde yer alan yardım treninde kullanılabilir durumdaki kıyafet ve ayakkabı, her türlü kırtasiye malzemesi, çocukların yaş seviyelerine uygun kitaplar ile şiddet içermeyen her türlü oyuncak toplandı. Çocuklar ve velilerinin gönüllü bağışlarıyla 2 hafta içinde 9 koli yardım malzemesine ulaşıldı.

Anaokulu öğrencileriyle birlikte kolilenen malzemeler, bu illerde okuyan ihtiyaç sahibi küçük çocuklarla buluşturuldu. Kıyafet, oyuncak, kırtasiye malzemesi ve kitaplar, Ağrı, Mardin, Şanlıurfa ve Şırnaklı çocukların yüzünü güldürdü.

İstek İzmir Okulları, yeni yıl öncesi de geliri Karşıyaka Belediyesi'nin yürüttüğü 'Karşıyaka'nın Filizleri' projesine eğitim bursu olarak bağışlanacak yeni yıl kermesi düzenleyecek. Okul, oluşturulan atık kutularında Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne tekerlekli sandalye bağışına yardımcı olabilmek için plastik kapak da topluyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.