Dolar 32,5983
%0.38
Euro 34,7501
%0.05
Altın 2.497,650
%0.53
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kalkan:Terörün kökünü kurutacağız

Kalkan:Terörün kökünü kurutacağız

İzmir Buca’da bulanan Yozgat Kadışehri Örencik Köyü Derneğini ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili ve Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanvekili Necip Kalkan, “Birde Türkiye’nin jeopolitik konumu dolayısıyla dış güçler üzerimize oynadığı oyunları görüyoruz. Bu durumda güçlü olmamız gücümüzü korumamız lazım. Güçlü olmak için vatandaşlarımızın bütün olması, kenetlenerek birbirlerine sıkıca sarılmaları şart” dedi. Kalkan İzmir’de Yozgatlılarla buluştu

  • Ege Postası
  • 08.02.2018 - 10:38

Ülkemizin birlik ve beraberliğini savunan mangal yürekli bir liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, “Bugün Afrin’de olan olaylar Türkiye’nin birliğine, beraberliğine göz diken hainlere karşı meşru müdafaadır. Türkiye’nin üzerine hainlerin oyunlarını çökerteceğiz. Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok o bölgede olan terör yapılanmalarını çökerteceğiz. Türkiye’nin nüfusu 2017 yılında, bir önceki yıla göre 995 bin 654 kişi artmış. 802 bin tane üniversite mezunumuz var terör olduğu müddetçe bizler bu işsizlik sorunun çözebilir miyi? Oralarda yitirilen canlar bizim evlatlarımız. Ülkenin bütçesinden giden para bizim. Çok yazık oluyor. Bu harcanan parayı yatırıma çevirmemiz lazım. Bununda yegâne temellerinden birisi terörün kökünü kurutmak” ifadelerini kullandı.

Ay yıldızlı bayrağımızın altında bir ve beraberiz

Birbirini seven, güçlü bir millet olmamızın son derece önemli olduğunu vurgulayan Kalkan, “Bizi komşularımızın durumuna düşürmek istiyorlar. Ama bizi o hale getirmelerine imkân yok. Bunu en yakın zamanda 15 Temmuz’da gördük. Sopayla tanklara saldıran bir milletiz. Bunun anlamı söz konusu vatan olunca neler yapabileceğimizdir… 15 Temmuz’da milletçe büyük bir dirayet gösterdik. Ay Yıldızlı Bayrağımızın altında her zaman bir ve beraber olduğumuzu dünyaya gösterdik” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.