Dolar 32,5734
%0.1
Euro 35,0284
%0.57
Altın 2.435,370
%0.5
Bist-100 9.764,00
%0.43

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kahramanmaraşlılar Milas’ta da örgütlendi…

Kahramanmaraşlılar Milas’ta da örgütlendi…

İzmir Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Murat Özbilir “  Türkiye’nin en güçlü sivil toplum örgütü olacağız”

  • Ege Postası
  • 13.01.2018 - 14:07

Kahramanmaraş’ın en güçlü sivil toplum örgütleri arasında yer almayı amaçlayan Kahramanmaraşlılar Muğla’nın Milas ilçesinde bir araya geldi. Uzun bir araç konvoyu ile ilçeye giren Kahramanmaraşlıları burada ünlü işadamı Feti Kaya başkanlığında kalabalık bir topluluk karşıladı.

Bacanaklar adlı restaurantta  birayaya  gelen  dernek başkanları ve üyelerine konuşan İzmir Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Murat Özbilir, yakın gelecekte Türkiye’nin en güçlü sivil toplum örgütü olmayı amaçladıklarını belirterek  şunları söyledi “ Ülkemizin her ilinde her ilçesinde  örgütlenmeyi amaçlıyoruz.  Hedefimiz federasyondan,  konfederasyona doğru bilinçli ilkeli yolculuk yapmaktır. Biz bunu sadece bir hemşeri dayanışması, yardımlaşması olarak hedeflemiyoruz.  Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Yaşamın her alanında örgütlü olmak, bilinçli olmak, birliğimizi beraberliğimizi  hep canlı tutmak zorundayız. Emperyal  güçler her yıl bir ülkeye odaklanıyor, onu yağmalıyor, talan ediyor, iç kargaşalar çıkarıyor, kardeşi kardeşe düşman ediyor.  Bizim çatımız bir siyasi harekatın, görüşün, yada siyasi bir davanın uzantısı asla değildir. Bizim merkezimiz Türkiye’nin kendisidir,  Devletimizin  varlığı, milletimizin birliği beraberliğidir.  Kahramanmaraşlılar Çanakkale ruhuyla besleniyor. “ şeklinde konuştu.

KAHRAMANMARAŞLILARI MİLAS’TA FETİ KAYA TEMSİL EDECEK

Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Murat Özbilir,  Milas Kahramanmaraşlılar Derneği’nin  işadamı  Feti Kaya başkanlığında bir ekibin kuracağını  belirterek “  Feti Kaya  Kahramanmaraşlılar için bir değerdir.  Hemşerimiz sadece iş adamı kimliğiyle değil,  her konuda özü, sözü aynı bir  Kahramanmaraşlı  olarak bu sürece önemli katkılar sunacak ve Milas, Muğla bölgesinde  bütün hemşerilerimizi temsil edecektir. “ dedi.

Toplantıya katılan konuklara ünlü Afşin tavası ikram edildi.  Ege Bölgesindeki Kahramanmaraşlılar Dernekleri buluşmalarının devam edeceği belirtildi.

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.