Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kahraman polis Fethi Sekin için anma töreni

Kahraman polis Fethi Sekin için anma töreni

İzmir Adliyesi'ye yönelik terör saldırısını canı pahasına kahramanca davranıp önleyen şehit Polis Memuru Fethi Sekin için yarın (Cuma) Demokrasi Üniversitesi'nde anma töreni düzenlenecek. Törene şehit polisin ailesinin yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katılacak. Kahraman polis Fethi Sekin için anma töreni

  • Ege Postası
  • 04.01.2018 - 14:20

Geçen yıl 5 Ocak tarihinde 2 terörist İzmir Adliyesi'ne yönelik bombalı ve silahlı terör saldırısında bulundu. Bu sırada silahını çekip son mermisine kadar teröristlere müdahale eden, birini öldüren Polis Memuru Fethi Sekin, kurşununun bitmesi üzerine şehit oldu. Ayrıca, seken kurşunlardan birinin isabet etmesiyle adliye çalışanı Musa Can da şehit oldu. Şehitler, binlerce vatandaşın katılımıyla son yolculuklarına uğurlandı. Şehit polis memuru ve adliye çalışanının isimleri, birçok park ve caddeye verilip ölümsüzleştirildi.

Kahraman polis memuru için yarın Demokrasi Üniversitesi'nde anma töreni düzenlenecek. Tören şehit polisin ailesinin yanı sıra İçişleri bakanı Süleyman Soylu da katılacak. (DHA)


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.