Dolar 32,5423
%0.09
Euro 34,8988
%0.68
Altın 2.435,820
%0.12
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaftancıoğlu’ndan şok iddia!

Kaftancıoğlu’ndan şok iddia!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 23 Haziran'da yapılacak İstanbul seçimleri için oluşturulan sandık kurullarında memur olmayan üyeler olduğunu dile getirdi. YSK, 31 Mart'ta yapılan ve Ekrem İmamoğlu'nun kazandığı seçimleri "Sandık kurullarında memur olmayan üyeler var" gerekçesiyle iptal etmişti.

  • Ege Postası
  • 24.05.2019 - 13:22

31 Mart’ta yapılan ve Ekrem İmamoğlu’nun Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiği İstanbul seçimleri, “Sandık kurullarında memur olmayan üyeler var” gerekçesiyle YSK tarafından 6 Mayıs’ta iptal edilmiş sadece Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin 23 Haziran’da tekrar edilmesi kararlaştırılmıştı.

Tartışmalı bu kararın yankıları sürerken CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, ortaya çok çarpıcı bir iddia attı. Kaftancıoğlu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı iddiaya göre 23 Haziran’da yapılacak seçimler için oluşturulan sandık kurullarında yine memur olmayan üyeler bulunuyor.Üstelik sandık kurulları partilere istedikleri takdirde bildiriliyor ve bugün sandık kurullarının teşkiline itirazın son günü.

Kaftancıoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi; Sandık kurullarını oluşturanlar kendileri. Sandık kurulları memur değil diye iptal edenler yine kendileri. Ve şimdi oluşturulan sandık kurullarında yine memur olmayanlar var. Bunları takip eden ve öncesinde uyaran yine CHP. Sonrasında bir kez daha mızıkçılık yaptırmayacağız ona göre”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.