Dolar 32,5487
%0.01
Euro 34,8885
%0.07
Altın 2.431,280
%0.05
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaf-Kaf'ın kupadaki rakibi belli oldu

Kaf-Kaf'ın kupadaki rakibi belli oldu

ING Basketbol Süper Ligi'nde deplasmanda Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol deplasmanından 56-99'luk galibiyetle ayrılan Pınar Karşıyaka'nın Solgar Vitamin Türkiye Kupası'nda rakibi belli oldu.

  • Ege Postası
  • 27.01.2020 - 13:04

İstanbul'daki kura çekiminde yeşil-kırmızılılar çeyrek finalde Türk Telekom'la eşleşti. 11-12 Şubat 2020 tarihleri arasında tek maç üzerinden oynanacak çeyrek final müsabakalarının ardından, yarı finalist ekipler Dörtlü Final organizasyonu için Ankara'da bir araya gelecek. Karşıyaka, Ankara'da Türk Telekomu elediği takdirde yarı finalde Fenerbahçe Beko - Teksüt Bandırma galibiyle eşleşecek.

SARICA'DAN DEĞERLENDİRME

Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol'u yenerek zirve iddiasını sürdüren yeşil-kırmızılılarda başantrenör Ufuk Sarıca, değerli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Sarıca, "Rakibimizin durumu ve eksiklerinden ötürü çok iyi bir maç olduğunu söyleyemeyeceğim ama biz kendi oyunumuzu oynadık, kendi formumuzu koruyacak şekilde oynayarak iddiamızı sürdürdük. Rakiplerimizin kaybettiği bir haftada avantaj elde ettiğimizi düşünüyorum. Bu maçta oyuncularımızı fazlasıyla kullanma şansı bulduk. Şimdi artık yarın gideceğimiz ve Rusya'da oynayacağımız bir Enisey Krasnoyarsk maçı var, o maçın hazırlıklarına başlayacağız" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.