Dolar 32,3690
%0.16
Euro 35,0130
%-0.15
Altın 2.325,620
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaf-Kaf'a kötü haber: Ponitka, Tenerife yolunda

Kaf-Kaf'a kötü haber: Ponitka, Tenerife yolunda

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde geçen sezonki kadrosundan pek çok isimle yollarını ayırdıktan sonra bütçe sıkıntısı nedeniyle yabancı transferinde adım atamayan Pınar Karşıyaka'nın yıldızı Ponitka'ya Zalgiris Kaunas ve Iberostar Tenerife'de talip oldu.

  • Ege Postası
  • 19.07.2017 - 13:11

Daha önce Baskonia ve Banvit'in kadrosuna katmak istediği Polonyalı basketbolcunun Euroleague'de oynayan Litvanya temsilcisi Zalgiris'le görüşüp anlaşamadığı, bunun üzerine rotasını Pınar Karşıyaka'nın eski çalıştırıcısı Nenad Markovic ile anlaşan, geçen sezonun FIBA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Tenerife'ye çevirdiği öğrenildi.

Markovic'in Karşıyaka'dan oyuncusu olan Ponitka'yı yeni takımında görmek istediği, Ponitka'nın da İspanya Ligi'nde forma giymeye sıcak baktığı ifade edildi. Ponitka, Pınar Karşıyaka'yla olan sözleşmesindeki çıkış opsiyonu nedeniyle 25 bin dolar getirdiği takdirde istediği kulübe gidebilecek.

Yıldız basketbolcu, transfer söylentileriyle ilgili sosyal medyada, "Henüz hiçbir kulüple anlaşmadım" açıklamasını yaptı. Yeşil kırmızı kulüp, oyunculuk kariyerini Yeşilgiresun Belediyespor'da noktalayıp takıma yardımcı antrenör olarak dönen İnanç Koç'un işbaşı yaptığını resmi internet sitesinden duyurdu.  (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.