Dolar 32,3787
%0.19
Euro 35,0430
%-0.06
Altın 2.325,750
%0.23
Bist-100 9,09
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kadir İnanır bile bile ölüme yürümüş!

Kadir İnanır bile bile ölüme yürümüş!

Pazar günü pıhtı atması nedeniyle fenalaşıp kaldırıldığı hastanede ameliyat edilen Kadir İnanır’ın sağlık durumu iyiye gidiyor.

  • Ege Postası
  • 14.02.2018 - 07:50

Usta oyuncuyu hastaneye götürmek için 45 dakika uğraşan Prof. Dr. Yunus Aydın, “Ona teoride anlattığım şeyler gerçek çıktı, bunun şaşkınlığını yaşıyor. ‘İyi ki geldim’ diyor. Pıhtının kaynağına yönelik bir işlem daha yapacağız. 1 hafta hastanede kalacak. Anjiyodan çıkar çıkmaz Başakşehir-Fenerbahçe maçını izledi” dedi. 

"İKİNCİ OPERASYON YAPILACAK"

Usta oyuncunun doktoru Yunus Aydın, İnanır'ın halen tedbir amaçlı olarak yoğun bakımda tutulduğunu, bir hafta sonra pıhtı atımına yol açan şah damarındaki plağın temizlenmesi için ikinci kez operasyona alınacağını açıkladı: “Yoğun bakımda tansiyonunu, kalp atımı hızı ve düzenini sağlamaya çalışıyoruz. Bir de belli dozda kan sulandırıcı tedavimiz var. Odasında dinleniyor. Televizyonundan gündemi takip ediyor. İki gün sonra normal odaya alabiliriz. Ama pıhtının kaynağına yönelik bir işlem daha yapacağız. Şah damarında bir plak var, oradan bir daha parça kopmaması için plağı temizleyeceğiz.”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.