Dolar 32,5443
%0.01
Euro 34,9780
%0.43
Altın 2.429,320
%0.25
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kadınların sitesine büyük ilgi

Kadınların sitesine büyük ilgi

Evde el emeğinizle hazırladığınız ürünleri satarak gelir elde edebileceğiniz bir proje olarak hayata geçirilen elemegibunlar.com internet sitesi bu alanda binlerce kişiye ek gelir imkanı sağlıyor. Site üzerinde ev hanımlarının yaygın olarak hizmet sunması elde ettikleri gelirle ailelerine destek olmasını sağlıyor. Elemegibunlar.com son günlerde yükselen bir grafik yakalamış durumda ve toplumun hemen hemen her kesminden destek görüyor.

  • Ege Postası
  • 01.11.2017 - 14:47

Sosyal sorumluluk projesi değerinde bir çalışma olarak doğan elemegibunlar.com, kurulduğu ilk andan itibaren kadınların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Elemegibunlar.com'dan hizmet almak ücretsiz. Yani site üzerinden satış yapmak için herhangi bir ücret ödemeye gerek kalmıyor. Elemegibunlar.com sitesinin çeşitli güvenlik sertifikalarına sahip olması ve güvenli ödeme sistemlerini kullanması sorunsuz bir alışveriş için gerekli koşulları sağlıyor.

Elemegibunlar.com üzerinden satış yapmak için öncelikle üye olmanız gerekiyor. Üyeliğinizin ardından ilanlar oluşturarak ürünlerinizi satmaya başlayabilirsiniz. Site üzerinden ürünleriniz satılana kadar herhangi bir ücret ödemiyor olmanız girişimci bir tavır almanızı kolaylaştırıyor. Satılan ürünlerin satış fiyatı üzerinden yüzde 10 komisyon kesintisi uygulanması sitenin tek kazancı olarak ifade ediliyor. 

Elemegibunlar.com güvenli alışveriş için gerekli şartların tamamını yerine getiriyor. Ayrıca sitenin çok basit ve sade bir tasarıma sahip olması herkesin kolaylıkla kullanabilmesine imkan sağlıyor. Kadınların ürettiklerini satması ile kendilerine olan güvenleri artarken, ülkemiz ekonomisine de katkı sağlanmaya devam ediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.