Dolar 32,5069
%-0.1
Euro 34,9379
%0.31
Altın 2.434,940
%0.49
Bist-100 9.800,00
%0.81

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kadınlarda yükselen trend Boyfriend Jean modası

Kadınlarda yükselen trend Boyfriend Jean modası

Boyfriend kot son birkaç yıldır modaya uygun görülüyor ve büyük bir keyifle giyiliyor. Skinny kottan başka bir şey giymek istiyorsanız, ancak yine de kot bir şey istiyorsanız, boyfriend jean en iyi alternatiftir.

  • Ege Postası
  • 04.12.2017 - 14:23

 

Boyfriend kot son birkaç yıldır modaya uygun görülüyor ve büyük bir keyifle giyiliyor. Skinny kottan başka bir şey giymek istiyorsanız, ancak yine de kot bir şey istiyorsanız, boyfriend jean en iyi alternatiftir. Düz kesim ve gevşek oldukları için, boyfriend kotları kolayca rahat ve özensiz görünebilir, ama doğru bir şekilde tasarlanmışlarsa, şaşırtıcı derecede şık ve çok hoş görünüyorlar. Bu görünümü kusursuzca ortaya çıkarmayı öğrenmek ister misiniz' 

5 Farklı Stil Önerisi ile Boyfriend Jean Nasıl Kombinleni?

1. Denim üzerine denim: Açık mavi pamuklu kumaş bir Chambray gömlek modeli ile boyfriend Jean modelini eşleştirin ve sadece farklı kot renkleri olduğundan emin olun. 

2. Farklı ceket modelleri ile stil: Nasıl bir ceket giymek istediğinize göre boyfriend kot pantolon giymeyi düşünün. Örneğin, ince bir deri ceketi nötr bir t-shirt ile birlikte giyin. Bazı kadınsı dokunuşlar eklemek istiyorsanız parlak topuklu ayakkabılar bile olabilir. 

3. Sportif ve rahat: Süper rahat bir görünüm için, boyfriend kotlarınızı spor ayakkabılar ve sevimli bir üst ile eşleştirin. Sade bir t-shirt veya çizgili bir sweatshirt giyerek işinizi basit tutun.  

4. Feminen parçalar ekle: Çok dişil parçalarını boyfriend jean modeli ile karıştırma fikrini sevebilirsiniz. Kırmızı ruj, retro güneş gözlüğü, çiçekli bluz ve topuklu ayakkabıları deneyin. 

5. Boyfriend Jean kış stili: Daha soğuk günlerde, rahat bir kazak, atkı ve bere takın. Kotlarınızı süper askeri botlar ve rahat bir mont ile eşleştirerek kış keyfini şık yaşayın.

En Güzel Boyfriend Jean Modelleri

Geçmiş trendlerdeki deri pantolonlarınızı artık bir sonraki tekerrürüne saklayın. Ferah silueti ve detaylı efektleri ile erkek giyim tarzından esinlenilmiş stil, neşeli t-shirtler, küt topuklar ve eğlenceli aksesuarlar ile zahmetsizce kombinlenir. Ayrıca her mevsime göre kolayca uyarlanabilir. Bu pantolon modelini nasıl biçimlendireceğinden pek emin değil misini? O halde https://www.zdnjeans.com.tr/kadin-boyfriend-jean adresini mutlaka ziyaret etmelisiniz. Size ilham kaynağı olacak çok farklı model ve renklerde kot pantolonlar bulacağınızdan emin olabilirsiniz. En güzel boyfriend Jean modelleri ile kombinleyebileceğiniz parçaları da ZDN koleksiyonundan seçebilirsiniz.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.