Dolar 32,5883
%0.35
Euro 34,8412
%0.31
Altın 2.499,210
%0.59
Bist-100 9.662,00
%1.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kadın Kolları Başkanı Avar’dan olay yorum! Bizler CHP'nin kaybetmesi için...

Kadın Kolları Başkanı Avar’dan olay yorum! Bizler CHP'nin kaybetmesi için...

CHP Bayraklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeliha Avar’ın sosyal medyada bir partilinin paylaşımına olay yorum yaptı. Avar’ın “Bizler CHP’nin kaybetmesi için sonuna kadar yola devam” yorumuna tepki yağdı. CHP Kadın Kolları Başkanı'ndan olay yorum!

  • Ege Postası
  • 09.02.2019 - 11:52

EGEPOSTASI- CHP Bayraklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeliha Avar’dan çok konuşulacak yorum. CHP’nin İlçe Kadın Kolları Başkanı Avar kendi partisine seçim kaybettirmek için yorum yazdı.

YİNE AVAR YİNE OLAY SÖZLER

CHP’de aday belirleme sürecinde tutarsızlıklarıyla gündeme gelen Kadın Kolları Başkanı Avar’ın bir partilinin paylaşımına yazdığı yorum adeta görenleri şok etti. Avar’ın paylaşıma; “Bizler CHP’nin kaybetmesi için sonuna kadar yola devam” yorumu yazması tepkiyle karşılandı. Avar hakkında nasıl bir işlem yapılacağı ise partililer tarafından şimdiden merak konusu oldu.

WHATSAPP GRUBUNDAKİ YAZIŞMALARI ŞOK ETMİŞTİ

CHP’de Bayraklı adayı belirleme süreci krizlere yol açarken, iki dönemdir belediye başkanlığı yapan Hasan Karabağ’ın yeniden aday gösterilmesi için düzenlenen eylemlerde yer alan Avar’ın yine geçtiğimiz günlerde WhatsApp grubundaki yazışmaları şok etmişti.

Karabağ’ın aday gösterilmesi için Bayraklı’da yol kapatan ve Ankara’da genel merkez önündeki eyleme katılan kadın kolları üyelerine öncülük eden Avar’ın ilçe kadın kollarının WhatsApp grubunda “Bastırın kadın başkan atasınlar bize” diye yazdığı ortaya çıkmıştı. Avar'ın sözlerine İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı’nın “Fatma Başkan uğraşıyor, Ayfer Başkan da uğraşıyor” diye yanıt verdiği dikkat çekmişti. Avar’ın, konuşmanın devamında “Songül’ü (Gök) önersinler, Hatice’yi (Tatlı) istemiyoruz" dediği görülmüştü. Avar'ın sözleri partiller arasında tepkiyle karşılanmıştı. 

Partililer Avar için, “Daha birkaç gün önce Karabağ için Bayraklı’da yol kapatıp eyleme öncülük etti, daha sonra Ankara’ya gitti, CHP Genel Merkezi önünde pankart açıp slogan attı. Bu nasıl bir iştir. Karabağ için eylem yapıp arkasından kadın başkan istiyoruz demesi ikiyüzlülüktür, samimiyetsizliktir” diye tepkilerini dile getirmişlerdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.