Dolar 32,5658
%0.28
Euro 34,7641
%0.09
Altın 2.492,830
%0.34
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kadın cinayetlerinin ardı arkası kesilmiyor!

Kadın cinayetlerinin ardı arkası kesilmiyor!

Türkiye'den yine art arda kadın cinayeti haberleri geldi. İstanbul'da 6 yıllık evli olan Arzu Sabancaoğlu, eşi tarafından pompalı tüfekle vurularak hastane önüne bırakıldı. Henüz 25 yaşında olan talihsiz kadın hastane kapısında son nefesini verdi. İzmir'in Buca ilçesinde de 18 yaşındaki Dilan Tutucu, evinde silahla vurularak öldürüldü. Acı haberlerin geldiği diğer illerse Manisa ve Malatya oldu.

  • Ege Postası
  • 21.04.2019 - 07:26

Kadın vahşetinin ilk adresi İstanbul’du. Eyüpsultan Mahallesi’nde boşanma aşamasında olan 6 yıllık evli Arzu Sabancaoğlu (25) eşi Deniz Sabancaoğlu (34) bir araya geldi. Eşinin aracına binen genç kadın, ayrılmak istediğini söyleyince çift arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada Deniz Sabancaoğlu otomobilde bulunan pompalı tüfekle eşi Arzu Sabancaoğlu’nu karnından vurarak ağır yaraladı.

HASTANE ÖNÜNE BIRAKIP KAÇTI

Eşini vuran kişi otomobiliyle, yaralı kadını Kadıköy’de bulunan özel bir hastane önüne bırakıp kaçtı. Hastane çalışanları ve çevredeki vatandaşlar kanlar içinde yerde yatan yaralıyı görüp genç kadının yanına koştu. Sağlık ekipleri bir çocuk annesi kadının hayatını kaybettiğini belirledi. 

Kadın cinayetinin bir diğer adresiyse İzmir oldu. Evden gelen silah seslerini duyan mahalle sakinleri, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, Dilan Tutucu’yu tabancayla vurulmuş olarak kanlar içerisinde buldu. Dilan, yapılan müdahaleye rağmen olay yerinde yaşamını yitirdi. Dilan Tutucu’nun cansız bedeni, savcının incelemelerinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.   

HENÜZ 18 YAŞINDAYDI

Malatya’da da akşam saatlerinde Şeynur A., yolda yürürken Ömer A. ile karşılaştı. İddiaya göre husumetli olan ikiliden Ömer A., yanında bulunan tabancayı çıkararak, Şeynur A.'ya ateş etti. Kurşunların isabet ettiği Şeynur A. kanlar içerisinde yere yığılırken, olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Şeynur A., hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan Şeynur A., hayati tehlikesi olduğu gerekçesi ile İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi. Şeynur A., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

GELİNİNİ KATLETTİ

SOKAK ORTASINDA DEHŞET SAÇTI

Manisa’da da kadın cinayeti yaşandı. Bulgaristan’dan Türkiye’ye gelen Tennur İliyazov Tahirov, bir süre önce tartışarak ayrıldığı kız arkadaşı Rabia Bayram’ın ailesiyle yaşadığı 75’inci Yıl Mahallesi 5381 Sokak’taki evine gitti. Burada Rabia Bayram’ın annesi Fatma Bayram ile Tahirov arasında tartışma çıktı. Tennur İliyazov Tahirov, üzerinde taşıdığı tabancasını çıkarıp, Fatma Bayram’a 3 el ateş etti. Tahirov, daha sonra balkondan kaçan Rabia Bayram’ı yaklaşık 150 metre kovaladı. Tennur İliyazov Tahirov, parkın kenarında yakaladığı Rabia Bayram’ı da sırtından ve başından tabancayla vurarak öldürdü. Olayda 2 tabanca kullanan Tahirov, başına dayadığı silahla intihar etti. Polis ekiplerinin incelemesinde 3’ü evde, 6’sı sokakta 9 boş kovan bulundu. Cenazeler, Merkezefendi Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. AJANSLAR

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.