Dolar 32,5863
%0.34
Euro 34,7861
%0.16
Altın 2.509,270
%1
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Jandarmanın titiz çalışması, ölümlü kazaya neden olan sürücüyü yakalattı

Jandarmanın titiz çalışması, ölümlü kazaya neden olan sürücüyü yakalattı

İzmir'in Bergama ilçesinde, yol kenarında cansız halde bulunan Ramazan Arıkan'a çarpan otomobilin izini süren jandarma, önce olay yerinde bulunan kırık tampon ve far camını oto tamir ustasına inceleterek modeli belirledi, ardından da aynı model 450 otomobili mercek altına aldı. Kazanın ardından tamir ettirilen otomobil, oluşturulan kontrol noktasında, ele geçirildi. Gözaltına alınan sürücü tutuklandı. İzmir'de yayaya çarpıp kaçan sürücü tutuklandı

  • Ege Postası
  • 27.12.2019 - 11:56

Çandarlı Kavşağı yakınlarında, geçen 4 Aralık günü, Ramazan Arıkan'ın cansız bedeni bulundu. Vatandaşların ihbarıyla harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, olay yerinde yaptığı incelemede kırık tampon parçası ve kırık far camı buldu. Arıkan'ın trafik kazasına kurban gittiğini belirleyen ekipler, bulunan parçaları, oto tamir ustasına inceletti. Böylelikle otomobil olduğu saptanan aracın modeli tespit edildi. Kurulan özel ekip, ilçedeki 450 araç mercek altına alındı. Oluşturulan kontrol noktalarında da aynı modeldeki araçlar incelendi. Kontrol sırasında durdurulan bir otomobilin, boyandığı ve tampon ile farlarının değiştiği tespit edildi. Otomobil sürücüsü H.Y., gözaltına alındı.

Jandarmada suçunu itiraf eden H.Y.'nin, olaydan sonra otomobilini eniştesi B.O.'ya verip, Menemen Sanayi Sitesi'nde tamir ettirdiği, daha sonra geri aldığı belirlendi.

Adliyeye sevk edilen H.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.