Dolar 32,5863
%0.34
Euro 34,7861
%0.16
Altın 2.509,270
%1
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Jandarmadan komşusunun evine giren hırsızlara suçüstü!

Jandarmadan komşusunun evine giren hırsızlara suçüstü!

İzmir'in Urla ilçesinde görev yapan bir jandarma astsubay, komşusunun evine hırsızlık amacıyla giren iki şüpheliyi, suçüstü yakalayıp polise teslim etti. Şüphelilerin, hırsızlık yaptıkları anları cep telefonu kamerasıyla kaydettikleri belirlendi.

  • Ege Postası
  • 25.12.2019 - 18:19

İzmir'in Urla ilçesinde görev yapan bir jandarma astsubay, komşusunun evine hırsızlık amacıyla giren iki şüpheliyi, suçüstü yakalayıp polise teslim etti. 

Alınan bilgiye göre, Zeytinalanı Mahallesi'nde oturan Urla Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Amiri Jandarma Astsubay Feryat Çetinkaya, memleketine giden komşusunun evinin ışıklarının açık olduğunu fark etti. Şüphelenen Çetinkaya, hırsızlık amacıyla eve giren B.Ş. (19) ve E.V'yi (19) suçüstü yakaladı. 

Olay yerine gelen Urla Emniyet Müdürlüğü ekipleri, B.Ş. ve E.V'yi gözaltına aldı. Dışarıda gözcülük yaptığı öğrenilen G.D. de (19) ekiplerin çalışmasıyla yakalandı.

Şüphelilerin cep telefonlarını inceleyen polis, zanlıların cep telefonu kamerasıyla hırsızlık yaptıkları anlarını video kaydına aldıklarını tespit etti. Zanlıların, olay günü bitişik binada bir hırsızlık olayına daha karıştıkları da belirlendi. 

Şüphelilerden ele geçirilen dizüstü bilgisayar, bir miktar döviz ve ziynet eşyaları sahiplerine teslim edildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, sevk edildikleri Urla Adliyesi'nde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Urla'dan çalınan kamyonetle Seferihisar'da hayvan hırsızlığı

İzmir’in Urla ilçesinden çalınan kamyonetle Seferihisar’da hayvan hırsızlığı yapan 4 kişi suçüstü yakalandı.

Urla ilçesi Yaka Mahallesi Sıradeğirmenler Sokakta oturan S.K, evinin önünde park halindeki 35 UAG 12 plakalı kamyonetinin çalındığını polise ihbar etti.

Kamyonun bulunması için soruşturma yürütülürken Seferihisar Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aynı kamyonla Camikebir Mahallesinde bir çiftlikten 5 koyun ve 3 kuzu çalan Ahmet D. (26), Mert E. (19), B.S (17) ve A.Y'yi (17) gözaltına aldı. 

Hayvan ve araç hırsızlığı suçlarına karıştıkları iddiasıyla adli mercilere sevk edilen şüphelilerden Ahmet D. (26), Mert E. (19) ile suça sürüklenen çocuk A.Y. (17) tutuklandı, B. S. (17) adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.