Dolar 32,5715
%0.3
Euro 34,7492
%0.05
Altın 2.493,560
%0.37
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İZTO'da kırmızı beyaz gece

İZTO'da kırmızı beyaz gece

İZMİR Ticaret Odası (İZTO), Cumhuriyet'in 96'ncı yıl dönümünü nedeniyle Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu gerçekleştirdi. İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, "Ölümünden 100 yıl sonra bile, hala dünyanın yarısının gerçekleştiremeyip gerisinde kaldığı devrimler ve Cumhuriyet için, Ulu Önderimize sonsuz şükranlarımı sunuyor, önünde saygıyla eğiliyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun" dedi.

  • Ege Postası
  • 29.10.2019 - 15:30

İzmir Ticaret Odası Hizmet Binası'nda gerçekleştirilen Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu'na, İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, İZTO Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı Üyeleri, Meclis Üyeleri, Yüksek İstişare Kurulu ve Disiplin Kurulu Üyeleri ile eşleri katıldı. Resepsiyon salonunun kırmızı beyaz Türk Bayraklarıyla süslendiği gecede, Cumhuriyet'in 96'ncı yıl dönümü coşkuyla kutlandı. Kırmızı ışıklarla renklendirilen İzmir Ticaret Odası binası da Atatürk Posteri ve Türk Bayraklarıyla donatıldı.

Özgener, "Özel bir kentte yaşıyor, çalışıyor, üretiyor, hayatımızın büyük bir bölümünü geçiriyoruz. Şanslıyız. Bize Kurtuluş Savaşı'yla bağımsızlığımızı, Cumhuriyet'le uygarlığı hediye eden bir lider ve arkadaşlarının kurduğu bir ülkede yaşıyoruz. Elbette, şanslı olduğumuz kadar büyük bir sorumluluğu da hep beraber taşıyoruz. Onun fikirlerini, ideallerini, kurduğu Cumhuriyet'i yaşatma, geliştirme, yeni kuşaklara aktarma gibi çok önemli bir görevimiz var. Çok değer verdiği ve sevdiği bir kentin halkı olarak, aslında bize düşen, tıpkı O'nun yaptığı gibi geleceği düşünmektir. Atatürk'ün, insanımız için kurduğu hayalleri nasıl gerçeğe çevirebileceğimizi, ülkemiz için çizdiği yolu nasıl daha da ileri götürebileceğimizi planlamak ve gereğini yapmaktır. Birçok konuşmasında belirttiği gibi, Atatürk'ün bizlerden beklediği, hamaset ve geçmişe özlem değil, geleceğe bakmak ve ülkeyi ileri götürmektir. Ülke olarak daha da ileri gittiğimiz, her yıl İzmir'imizin yeni başarılarını kutladığımız, nice 29 Ekim'ler diliyorum" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.