Dolar 32,3700
%0.16
Euro 35,0122
%-0.15
Altın 2.325,000
%0.2
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirliler, sağanağa hazırlıksız yakalandı

İzmirliler, sağanağa hazırlıksız yakalandı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İzmir'de sağanak beklendiğine dair uyarılarına rağmen dışarı hazırlıksız çıkanlar, yağmurda ıslandı. Bazı kişilerin yağmurdan korunmak için saçak altlarında ve otobüs ile tramvay duraklarında beklediği görüldü.  Meteoroloji uyarmıştı

  • Ege Postası
  • 14.07.2019 - 16:45

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce Marmara, Ege, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Nevşehir, Kayseri, Isparta ve Artvin çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak olacağına dair uyarı yapıldı.

İzmir'de de beklenilen sağanak, öğleden sonra etkili oldu. Yapılan uyarıya rağmen dışarı hazırlıksız çıkan İzmirliler, yağmurda ıslandı. Bazı kişiler, yağmurun dinmesini dükkan önlerinde beklerken, bazıları ise otobüs ve tramvay duraklarına sığındı. Kimileri de sağanağa aldırış etmeden yoluna devam etti.

Trafik polisleri ise yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ana arterlerde önlem aldı; ancak kazaların önüne geçilemedi. Konak'tan Karşıyaka yönüne giden sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, Altınyol üzerinde bariyere çarptı. Aynı yönde giden başka sürücünün otomobili de kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Kazalarda yaralanan olmazken, araçlarda hasar meydana geldi. (DHA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.