Dolar 32,5383
%-0.01
Euro 34,9330
%0.3
Altın 2.423,940
%0.03
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirliler ortodonti ve çene cerrahisi için Bornova’yı tercih ediyor!

İzmirliler ortodonti ve çene cerrahisi için Bornova’yı tercih ediyor!

Diş problemlerinin geneli için Ortodonti ve çene cerrahisi işlemleri uygulanır. Dişlerde oluşan kırık, çarpık diş, dişlerin üst üste çıkması durumları derhal müdahale gerektirir. Kısa vadede önlem alınmadığı takdirde çene yapısında bozuklukla meydana getirebilecek potansiyele sahip olan bu problemlerin çözümü Bornova Dent’te yer alıyor. Gerekli tedavinin doğru yapılması bu konuda büyük önem arz ediyor. Yanlış bir uygulama daha kötü sonuçlara neden olabilir. Alanında uzman hekim kadrosu olan Bornova Dent İzmir ortodonti ve İzmir çene cerrahisi işlemleri için tercih edebileceğiniz en doğru adreslerden biridir.

  • Ege Postası
  • 31.08.2019 - 12:20

Dişlerinizde rahatsızlık duyduğunuz yamulma ve simetri bozukluklarının tedavisi ortodonti de yapılır. Bu tarz problemleriniz uzman hekim tarafından muayene edilip sorun saptanmalıdır. Sorun bulunduktan sonra gerekli ortodonti işlemleri için harekete geçilir. Ortodonti işlemleri zamana yayılarak süreç halinde ilerler. İlk süreç dişlerin hizalanması için atılan adımdır. Dişlerin çene yapısına göre hizalanması birkaç kontrolde tamamlanmaya çalışılır. Dişlerin estetik yapısı korunarak gereksiz ve fazla dişler çekilir. Bu konuda uzmandan yardım almak üzere İzmir ortodonti ve izmir çene cerrahisi bölümü için Bornova Dent en doğru tercih olacaktır. Gerekli süreç Bornova Dent hekimleri tarafından muayene sonrasında periyodik olarak ilerleyecektir.

Bazı diş bozuklukları ve problemleri için cerrahi işlemler gerekebilir. Eğer kurtarılamayacak bir sorun varsa çene cerrahisi görevi üstlenmektedir. Çene cerrahisi gerektiren bazı durumlar, örneğin süt dişlerinin vaktinde düşmemesi olarak gösterilebilir. Bu düşmeyen dişler fazla olduğu için zamanla diğer dişleri sıkıştırarak kayma ve bozulmalara neden olabilir. Eğer ağrılı bir süreciniz varsa ve tükürük bezleriniz de problem oluşuyorsa süt dişi çekimi ve benzer işlemler için çene cerrahisinden yardım almalısınız. 2015 yılından bu yana kesintisiz ve kaliteli hizmet veren Bornova Dent diş problemleriniz için başvurmanız gereken en doğru diş sağlığı merkezlerinden biridir. Uzman İzmir çene cerrahisi ve İzmir ortodonti hekimleri araştırmalarında ön plana çıkmamızın en temel nedeni hasta memnuniyetlerimiz ve işimizi en doğru süreçler şekilde yapmamız olarak gösterilebilir. Detaylı bilgi almak için Bornova Dent sitesini ziyaret edebilirsiniz.

https://bornovadent.com.tr/ortodonti/

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.