Dolar 32,5536
%0.12
Euro 34,9033
%0.69
Altın 2.437,880
%0.21
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirli üç başkandan İmamoğlu'na destek

İzmirli üç başkandan İmamoğlu'na destek

Yerel seçimlerde yüzde 80 oy alarak Türkiye rekoru kıran Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, İstanbul seçimleri öncesinde Ekrem İmamoğlu’na destek olmak amacıyla İstanbul’a gitti. Ataşehir bölgesinde esnaf ve dernek ziyaretleri yapan, muhtarlarla buluşan Başkan Engin, İmamoğlu ile özel bir görüşme de yaptı: “Bu seçim sadece İstanbul’un değil Türkiye’nin seçimi. Tüm kalbimizle arkanızdayız” dedi. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay da İmamoğlu’nun seçim çalışmalarına destek vermek için İstanbul’a gitti. İzmirli üç başkandan İmamoğlu'na destek

  • Ege Postası
  • 19.06.2019 - 09:26

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’in İstanbul turu üç gün sürdü. İlk gün esnaf ve sivil toplum kuruluşlarıyla buluşan Başkan Engin, ikinci gün muhtarlarla görüştü, Ekrem İmamoğlu için oy istedi.

Başkan Ali Engin’e İzmir Milletvekilleri Murat Bakan ve Özcan Purçu ile CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat da eşlik etti.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile de özel bir görüşme gerçekleştirerek “Bu seçim sadece İstanbul’un değil, Türkiye’nin seçimi. Tüm kalbimizle arkanızdayız. Bir oy daha fazla alabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Pazar gecesi, bu mücadelemiz zaferle sonuçlanacak ve hak yerini bulacak” dedi.

TÜRKİYE’YE UMUT OLACAĞIZ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu da “Partimiz adına Türkiye oy rekorunu kıran bir başkandan destek almak, sizi yanımızda hissetmek bizler için çok değerli. Bu seçimden alnımızın akıyla çıkacağız ve Türkiye’ye umut olacağız” diye konuştu.

BAŞKAN TUGAY DA İSTANBUL'DA

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 23 Haziran’da tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek vermek için İstanbul’a gitti. Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte üç gün boyunca İstanbul’un farklı ilçelerinde gerçekleşen saha çalışmalarına; CHP Milletvekilleri Mehmet Göker, Utku Çakırözer, Ayhan Barut ile PM Üyesi Pınar Uzun da katıldı.  

“KAZANDIK, YİNE KAZANACAĞIZ”

Ekrem İmamoğlu’nun 23 Haziran’da sandıktan daha da güçlenerek çıkacağına inandığını vurgulayan Başkan Tugay “31 Mart seçimlerinin galibi olan Ekrem İmamoğlu, sadece 18 günde yarattığı fark ve sergilediği mücadeleyle İstanbul’u hak ettiği noktaya taşıyacağını göstermiş ve 16 milyon İstanbullu’nun umudu olmuştur. Biz de bu ziyaretimizle kendisine olan güven ve desteğimizi bir kez daha göstermek istedik. 

Sahada yaptığımız çalışmalarda da gördük ki İmamoğlu 23 Haziran’da bu kez daha büyük bir oy farkı ile seçimi tekrar kazanacaktır. İnanıyoruz ki hak yerini bulacak; sadece İstanbul için değil, tüm Türkiye için her şey çok güzel olacak” dedi.

GÜZELBAHÇE EKİBİ İSTANBUL'DA

31 Mart Seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilip ardından mazbatası elinden alınan Ekrem İmamoğlu’na destek için Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen ve meclis üyeleri İstanbul’da çalışma yürüttü.

İstanbul Beşiktaş İlçe Örgütü’nün düzenlediği sokak çalışmasına katılan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce vatandaşa İstanbul seçiminin haksız ve hukuksuz yere yenilendiğini, İstanbullunun iradesinin yok sayıldığını söyledi. Başkan İnce, “Sayın Ekrem İmamoğlu, büyük bir haksızlığa uğramıştır. Biz de bu haksızlığa karşı kendisine destek olmak için İstanbul’a geldik. Yarımada’nın kapısı olan Güzelbahçe ve Güzelbahçelilerin Sayın Ekrem İmamoğlu’nun yanında olduğunu söylemek isterim. İstanbul seçimi haksız ve hukuksuz bir şekilde iptal edilmiş ve İstanbullunun iradesi yok sayılmıştır. 31 Martta halkımız tercihini nasıl ki hak, hukuk ve adaletten taraf kullanmışsa, inanıyoruz ki 23 Haziran günü yine haksızlığa uğrayan, hakkı gasp edilen, İstanbul halkının iradesini yok sayanlara karşı bir kez daha İmamoğlu’na desteği vereceklerdir. İstanbul’u aldık bir kez daha alacağız ve adalet yeniden yerini bulacak ve her şey çok güzel olacak” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.