Dolar 32,5262
%0.24
Euro 34,8574
%0.39
Altın 2.476,680
%0.58
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirli kadın sualtı ragbiciler Avrupa'da beşinci oldu

İzmirli kadın sualtı ragbiciler Avrupa'da beşinci oldu

İzmir Büyükşehir Belediyespor Sualtı Ragbisi Takımı Antrenörü Özdem, "Bu sezon dördüncü kez katıldığımız şampiyonada en iyi derecemizi elde ettik" dedi.

  • Ege Postası
  • 26.11.2017 - 15:48

Avrupa Şampiyonlar Kupası'nda beşinciliği elde eden İzmir Büyükşehir Belediyespor Kadın Sualtı Ragbisi Takımı'nın antrenörü Didem Özdem, dördüncü kez katıldıkları organizasyonda en iyi derecelerine ulaştıklarını bildirdi.

İzmir Büyükşehir Belediyespor'un internet sitesinde yer alan açıklamada, Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen Kadınlar Sualtı Ragbisi Avrupa Şampiyonlar Kupası'nda grup maçlarını ikinci tamamlayan İzmir ekibinin çeyrek finalde Kolombiya'dan Orcas'a 2-0 mağlup olduğu belirtildi. Klasman maçlarının ilkinde Danimarka'dan UW Kopenhag'a 1-0 yenilen İzmir Büyükşehir Belediyespor'un, İspanya ekibi Barcelona'yı 2-0 yendiği ve organizasyonu beşinci sırada tamamladığı kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen antrenör Didem Özdem, Avrupa Şampiyonlar Kupası'nda tarihlerinde ilk kez beşincilik elde ettiklerini belirterek, şunları aktardı:

"Her yıl ülkemizde düzenlenen şampiyonalarda zirveden inmiyoruz. Bu sezon dördüncü kez katıldığımız şampiyonada en iyi derecemizi elde ettik. Kadromuz geçtiğimiz sezonlara göre daha tecrübeli ve milli takımın ise yüzde 90'ını oluşturuyor. Bu başarıda bunun katkısını görmüş olduk ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettik."

Organizasyonda erkeklerde mücadele eden Ege Sualtı Ragbisi takımı da kupayı  6. sırada tamamladı. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.