Dolar 32,5614
%0.07
Euro 34,9964
%0.48
Altın 2.425,810
%0.11
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirli askerden 44 gündür haber yok... Annenin acı feryadı: Oğlum nerede!

İzmirli askerden 44 gündür haber yok... Annenin acı feryadı: Oğlum nerede!

İzmir'in Torbalı ilçesinde ikamet eden Remziye-İzzettin Koç çiftinin 3 çocuğundan ikincisi olan Deniz Koç, vatani görevini yapmak için gittiği Ankara’da kayboldu. Teskeresine 38 gün kala ortalıktan kaybolan 20 yaşındaki gençten 44 gündür haber alınamadığı öğrenildi. İzmirli askerden 44 gündür haber yok!

  • Ege Postası
  • 19.02.2020 - 15:07

İzmir’de yaşayan ve vatani görevini yerine getirmek için Ankara’nın Sincan ilçesine giden Deniz Koç, terhisine son 38 gün kala ortadan kayboldu.  Kendisinden bir daha haber alamadıklarını ifade eden Koç Ailesi, oğullarının hayatından endişe ettiklerini belirterek, evlatlarının bulunması için yetkililerden yardım elinin uzatılmasını bekliyor.

"OĞLUM NEREDE!"

İddiaya göre hiçbir problemi bulunmayan Deniz Koç, her gün telefonla ailesi ile görüşüyordu. Terhisine son 38 gün kala bir daha ailesi ile iletişime geçmeyen ve o günden bugüne 44 günün geçtiğini ifade eden anne Ramziye Koç, oğlunun nerede olduğu ve ne durum da olduğu konusunda hiçbir bilgiye sahip olmadıklarını ifade etti.

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN YARDIM BEKLİYORUM"

Evlatları konusunda hiçbir bilgiye sahip olmadıklarını vurgulayan anne Remziye Koç, “Oğlum askere gittiğinde her gün telefonla görüşüyor bir birimizle sohbet ediyorduk. Terhisine 38 gün kala kendisinden bir daha haber alamadık. Ne olduğunu bilmiyoruz. O günden bu güne kendisine ulaşmak için başvurmadığımız yer kalmadı. Savcılığa başvurduk. Günlerdir yatamıyorum. Oğlumdan gelecek haberi bekliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’dan yarım bekliyorum. Oğlum askerde kayboldu lütfen yardım eli uzatın. Bana yardım edin” şeklinde konuştu. (Torbalı Güncel)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.