Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirgaz krizinde 3'üncü hafta!

İzmirgaz krizinde 3'üncü hafta!

Sendikaya üye olan ve çeşitli gerekçelerle işten atılan İzmirgaz A.Ş. çalışanları adalet nöbetine devam ediyor. 23 mağdur işçi, oturma eylemi yaparak bu hafta da haklarını geri istedi. İzmirgaz krizinde 3'üncü hafta:

  • Ege Postası
  • 21.07.2017 - 13:52

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- İzmirgaz A.Ş.'de çalışan ve DİSK Enerji-Sen çatısı altında örgütlenen, ardından da iş akitlerine son verilen mağdurlar bu hafta da eylemdeydi. Halkapınar'da bulunan İzmirgaz Genel Müdürlüğü önünde toplanan işçiler sendikanın önderliğinde bir kez daha işverenlerine çağrı yaptı.

Bir ay önce iş akitlerine son verilen işçiler bugün bir kez daha İzmir Gaz'ın Halkapınar'daki hizmet binası önünde açıklama yaparak taleplerini dile getirdiler.

Attıkları sloganlar ve ıslıklar eşliğinde şirket yönetimine seslenen personel adına açıklamada bulunan DİSK Enerji-Sen Genel Merkez Yöneticisi Tarık Yüce, "Hukuksuz bir şekilde işçileri atarak İzmir Gaz işçisini açlıkla terbiye etmeye çalışıyor. Yaşanan bu haksızlıklar ve hukuksuzluklara rağmen, baskılara ve yıldırmalara rağmen kazanan İzmirgaz işçileri olacaktır" dedi.

Açıklamanın ardından bir süre oturma eylemi yapan İzmirgaz işçileri eyleme olaysız şekilde son verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.