Dolar 32,5437
%0.18
Euro 34,9387
%-0.09
Altın 2.436,010
%-0.01
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirgaz'dan Torbalı'ya yatırım

İzmirgaz'dan Torbalı'ya yatırım

İzmirgaz’ın 2019 yılı yatırım programını belirlemek için Torbalı’ya gelen kurum yöneticileri Belediye Başkanı Görmez ile detayları görüştü. Başkan Görmez ile detaylar görüşüldü...

  • Ege Postası
  • 10.08.2018 - 11:33

Son 5 yılda iki kat büyüyen Torbalı’da yeni yaşam ve ticaret alanlarına doğal gaz verilmesi için sürdürülen projelendirme çalışmalarında sona gelindi. İzmirgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik, Yatırımlar Genel Müdür Yardımcısı Alim Karataş, İşletme ve Bakım Onarım Müdürü Cafer Demirtaş ile şube müdürleri ilçeye geldi. Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’le görüştüler.

Başkanlık makamında gerçekleşen toplantıda doğalgaz hattı için çalışmaların yapılacağı bölgeler, mahalleler detayları ile görüşüldü.  Toplantıda bazı sanayi bölgelerine ağırlık verilmesi hususu da  ele alındı. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçenin nüfusunda, konut sayısında İzmir’i çok geride bıraktığını belirterek” Torbalı’da doğalgazın olmadığı yerlerde vatandaştan çok talep alıyoruz. Torbalı’ya yeni hatların döşenmesi konusunu İzmirgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik’e ilettik. Sayın Yetik, 2019 yılı yatırım planında Torbalı’ya büyük bir yatırım yapacaklarını dile getirdi. Bugün de 2019 yatırım programını  detaylarıyla görüştük. İzmirgaz yetkililerine vatandaşlarımızın taleplerini iletip, büyüyen Torbalımıza yapılması planlanan doğalgaz ana hatlarını belirledik. Atatürk, Muratbey ve Cumhuriyet mahalleleri gibi öncelikli bölgelerimiz var. Öte yandan biz aynı zamanda sanayi odaklı bir ilçeyiz.  Burada yaşam kalitesi arttıkça  doğal olarak göç alıyoruz.  Son 5 yılda  Torbalı’da  yaşamayı tercih eden vatandaşlarımızın sayısı 50 bine yakın. Stratejik planlarımızı bu büyüme hızına göre programlıyoruz” şeklinde konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.