Dolar 32,5981
%0.38
Euro 34,8120
%0.23
Altın 2.501,620
%0.69
Bist-100 9.478,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir, yeni yılın ilk gününde sessiz

İzmir, yeni yılın ilk gününde sessiz

Yeni tip Corona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle İzmir'de 2021'in ilk gününde cadde ve meydanlar sessizliğe büründü.İzmir'de normal zamanda kentin en işlek adreslerinden Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Konak Meydanı, Kordon, Karşıyaka ve Bostanlı sahilinde sakinlik hakim oldu.Yağışlı havanın etkili olduğu kentte cadde ve sokaklar boş kalırken insanların zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmadığı gözlendi.Polis ekipleri, sokağa çıkanlar ve araçlara ilişkin denetimlerini sürdürdü.

  • Ege Postası
  • 01.01.2021 - 13:37

İzmir'de yılbaşında, yurt genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle cadde ve sokaklar boş kaldı.

Koronavirüsle mücadele önlemleri kapsamında ülke genelinde uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması dün saat 21.00 itibariyle başladı. İzmir'de yeni yılın ilk gününde caddeler ve sokaklar boş kaldı, sessizlik dikkat çekti. Konak ilçesi Alsancak semti ise kısıtlamada sokak hayvanlarına kaldı. Normalde yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu Alsancak Garı çevresinde sadece taksilerin çalıştığı görüldü. Çok sayıda mağaza ve dükkanın bulunduğu Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde sokak köpekleriyle birlikte kuşların da yerdeki görüntüleri ilgi çekti. Konak Meydanı, Kordon, Karşıyaka ve Bostanlı sahilinde sakinlik hakim oldu.

Yağışlı havanın etkili olduğu kentte cadde ve sokaklar boş kalırken insanların zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmadığı gözlendi.

Yalnızca özel izinli kişilerin dışarıya çıkabildiği kentte güvenlik güçleri de, yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı uygulama noktalarında devriye ekipleriyle hazır bulundu.

Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerininde, sokak hayvanlarının aç kalmaması için belirli saat ve aralıklarda sokak hayvanlarını beslemeye devam edeceği öğrenildi.

Polis ekipleri, sokağa çıkanlar ve araçlara ilişkin denetimlerini sürdürdü.
(DHA-İHA-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.