Dolar 32,3721
%0.17
Euro 34,9916
%-0.21
Altın 2.326,010
%0.24
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Uydunet hizmeti ve hakkında bilinmesi gerekenler

İzmir Uydunet hizmeti ve hakkında bilinmesi gerekenler

İnternet, günlük yaşantımızda büyük önem taşıyan bir unsurdur. Çünkü internet sayesinde ihtiyacımız olan ürün ya da hizmete sadece birkaç tık ile ulaşabilmekteyiz. Fakat internet hızının azalması ya da internetin kesilmesi gibi durumlar, online işlemlerin aksamasına ve kişilerde strese neden olmaktadır. Bu gibi sorunlar ile karşılaşmamak için en ideal çözüm ise Uydunet aboneliğidir. Çünkü Uydunet, sahip olduğu teknoloji sayesinde hızlı ve aynı zamanda kesintisiz bir internet deneyimi sunmaktadır. İzmir’de Kablonet hizmeti alabilmek için yapılması gerekenler yazımızın devamında belirtilmiştir.

  • Ege Postası
  • 16.11.2019 - 09:30

Uydunet aboneliği ile ilgili bilinmesi gerekenler

Uydunet, henüz Türkiye’nin her noktasında hizmet veremese de pek çok ilde altyapısı mevcuttur. Yine bu illerdeki Uydunet (Kablonet) kullanıcılarının memnuniyet oranı ise oldukça yüksektir. Ancak Kablonet’e abone olmadan önce bilinmesi gereken bazı detaylar bulunmaktadır. İşte Kablonet hizmeti ile ilgili bilinmesi gerekenler…

*Uydunet, kullanıcıları için avantajlı pek çok paket sunmaktadır. Bu paketler arasından bütçenize ve zevklerinize en uygun olanını satın alarak ülkemizde ve dünyadaki popüler kanalları izlemeye başlayabilirsiniz. Ancak bunun için öncelikli olarak bulunduğunuz binada Kablonet altyapısının olup olmadığını sorgulamalısınız. Kablonet sorgulama işlemini dilerseniz müşteri hizmetlerini arayarak dileseniz de internet üzerinden yapabilirsiniz.

*Uydunet aboneliği için diğer internet sağlayıcılarında olduğu gibi telefon hattına ihtiyaç yoktur. Çünkü Kablonet, Kablo TV altyapısı üzerinden hizmet sunar. Bu da kullanıcıların internet hızı ve ping sürelerinde düşme gibi problemler yaşamaması adına oldukça önemli bir durumdur.

*Kablo TV üzerinden sunulan bu hizmetin yanı sıra telefon aboneliğine ihtiyaç duyulursa, TÜRKSATkullanıcıları için bu hizmeti de sunmaktadır. Ayrıca kullanıcılar statik IP ya da IP blok talebinde de bulunabilirler. 

*TÜRKSAT bünyesinde kesintisiz internetin yanı sıra Kablo TV (Teledünya) yayın platformu da bulunmaktadır. Farklı paket alternatifleri ile sunulan bu platformda sadece ülkemizdeki değil, dünyanın farklı ülkelerinde yayın yapan kanallar da mevcuttur.

Tüm bunların yanı sıra eğer siz de Uydunet’in avantajlı dünyasından yararlanmak istiyorsanız müşteri hizmetlerini arayabilir, bulunduğunuz ildeki TÜRKSAT bayisine başvurabilir ya da internet üzerinden Kablo TV altyapı sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.İzmir’de Kablonet aboneliği için bizi arayarak bölgenizdeki altyapı durumunu öğrenebilirsiniz.  Eğer bulunduğunuz binada gerekli altyapı varsa, başvurunuzun ardından en kısa süre içerisinde kurulum işlemleriniz gerçekleştirilecektir.İzmir’de ikamet eden müşterilerimiz0 232 332 21 32 nolu iletişim numaramızdan veya 0 850 888 0 126 nolu çağrı merkezimizi arayarak başvuruda bulunabilirler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.