Dolar 32,4653
%-0.07
Euro 34,7306
%-0.69
Altın 2.435,800
%-0.02
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir takımlarında son durum

İzmir takımlarında son durum

Liglere verilen arada İzmir takımları çalışmalarını devam ettirirken, Göztepe Poko ile yarın sözleşme imzalayacak. Altınordu'nun genç file bekçisine Süper Lig devi kanca attı. TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta düşme hattında yer alan Karşıyaka, hazırlık maçında Muğlaspor'a mağlup oldu. Bucaspor Antalya kampını noktaladı ve ikinci yarıya umutlu başlayacak. Menemen Belediyespor ise transfer harekatını sürdürdü ve 6. takviyesini yaptı. Altay'da altyapıdan A takıma alınan genç futbolcular Cenk ve Abdullah kampta sergiledikleri performansla göz doldurdu.

  • Ege Postası
  • 13.01.2018 - 14:15

TFF 1'inci Lig'de mücadele eden Altınordu'da forma giyen kaleci Erce Kardeşler, Süper Lig ekibi Galatasaray'ın radarına girdi.

Süper Lig'de ikinci yarı hedefini Avrupa kupalarına katılmak olarak belirleyen Göztepe, ara transfer döneminde ilk takviyesini gerçekleştirdi.

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta düşme hattında yer alan Karşıyaka, devre arası hazırlıkları kapmasında Antalya kampında oynadığı ikinci hazırlık maçında 3'üncü Lig'de alt sıralarda yer alan Muğlaspor'a 2-1 mağlup oldu.

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ikinci yarıda alt sıralardan kurtulmak isteyen Bucaspor'un Antalya kampı sona erdi.

İlgili Haber

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta ikinci yarıda şampiyonluk yarışı vermeye hazırlanan Altay'da altyapıdan A takıma alınan genç futbolcular Cenk Özkaçar ve Abdullah Altıntaş, Antalya kampında sergiledikleri performansla göze girdi.

İlgili Haber

Transferde şu ana kadar 5 futbolcuyla sözleşme imzalayan 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen Belediyespor, bir takviye daha gerçekleştirdi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.