Dolar 32,5717
%0.3
Euro 34,8027
%0.2
Altın 2.501,880
%0.7
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir sizinle gurur duyuyor

İzmir sizinle gurur duyuyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcuları, Samsun'da düzenlenen Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası'nda Büyük Erkekler’de takım halinde şampiyonluğa ulaştı. Genç Kadınlar’da yarışan Yasemin Ecem Anagöz ise altın madalyayla birlikte Türkiye rekorunun da sahibi oldu. Takım halinde şampiyonluğa ulaştılar...

  • Ege Postası
  • 17.01.2017 - 10:01

218 sporcunun katıldığı Samsun'daki Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası'nda Yağız Yılmaz, Bilal Güneri ve Ethem Gülaçar'dan oluşan İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Büyük Erkek takımı, tüm rakiplerini geride bırakarak birincilik kürsüsüne çıktı.

Yasemin'den bir altın, bir de rekor

Büyükşehir Belediyesi'nin bir diğer sporcusu Yasemin Ecem Anagöz, Genç Kadınlar kategorisinde birinciliği elde ederken, 30 okta 293 ve 60 okta 584 toplam puanla Türkiye rekorunun sahibi oldu.

Şampiyona kapsamındaki bireysel yarışmalarda Büyük Bayanlar kategorisinde Aybüke Aktuna altın, büyük erkeklerde Ethem Gülaçar ise bronz madalya kazandı.

Şampiyonada dereceye giren İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcuları Yasemin Ecem Anagöz, Aybüke Aktuna, Yağız Yılmaz, Ethem Gülaçar ve Bilal Güneri, şimdi milli takıma girebilmek için yarışacak. 

Karşıyaka'nın okçuları 12'den vurdu!

Karşıyaka Belediyespor'un Dünya Şampiyonu milli okçuları Demir Elmaağaçlı ve Ecem Cansu Coşkun, Salon Türkiye Şampiyonası'na da damga vurdu. Samsun'daki yarışmalarda, Elmaağaçlı Türkiye Birincisi, Coşkun ise Türkiye İkincisi oldu.

KENDİ REKORUNU KIRDI
Karşıyaka Belediyesporlu milli okçu Demir Elmaağaçlı, Tekkeköy Tüyap Fuar Alanı'nda yapılan şampiyonada Makaralı Yay Kategorisinde yarıştı. 600 tam puan üzerinden 594 puan alan Demir, kendisine ait olan Türkiye rekorunu yeniledi ve 150 tam puan alarak da Dünya Rekorunu egale etti. Ecem Cansu Coşkun da müsabakalar sonunda Türkiye İkinciliğini elde etmeyi başardı.

213 SPORCU KATILDI
Türkiye Okçuluk Federasyonu'nca Samsun'da 8 kategoride yapılan yarışmaya; 29 ilden 60 kulüp, 213 sporcu katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.