Dolar 32,5797
%0.1
Euro 34,9041
%0.11
Altın 2.437,290
%0.3
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir siyasetinde yoğun hafta

İzmir siyasetinde yoğun hafta

İzmir bayram sonrası ve seçimden önceki hafta 3 lideri ağırlayacak. Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Cumhurbaşkanı Adayı ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce bu hafta İzmir’de çok sayıda etkinliğe katılacak. CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve Başbakan Binali Yıldırım  iş ve ekonomi dünyası ile sivil toplum kuruluşları, hemşehri dernekleri ve muhtarlarla bir araya gelecek. CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ise 2 milyonu aşkın insanın gelmesi beklenen Büyük İzmir Mitingi için 21 Haziran'da İzmir'de olacak.  Başbakan, Kılıçdaroğlu ve İnce İzmir'e geliyor

  • Ege Postası
  • 18.06.2018 - 11:10

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) liderleri ve CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, seçim öncesi haftasında İzmir’de olacak. Hafta başında (bugün) Bayraklı Sevgi Yolu’nda saat 20.00’de mini miting ile İzmir programına başlayacak olan Başbakan Binali Yıldırım, 19-20 ve 22-23 Haziran tarihlerinde çok sayıda miting ve etkinliğe katılacak.

BAŞBAKAN SALI GÜNÜ PROGRAMI BASIN KURUMU TEMSİLCİLERİYLE BAŞLAYACAK

Başbakan Binali Yıldırım, Bayraklı Sevgi Yolu’nda, bugün, saat 20.00’de katılacağı mitingin ardından Konak'ta ev toplantısı düzenleyecek. Başbakan Yıldırım, yarın (19 Haziran Salı) saat 9.30’da basın yayın kurumlarının temsilcileriyle Kaya Termal Otel’de kahvaltı yapacak. Ardından esnaf ve sanatkarlar odalarıyla, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Hemşehri dernekleriyle bir araya gelecek olan Başbakan Yıldırım, Karabağlar ve Balçova'da ev toplantısı yaptıktan sonra Eski İzmir Pazar Yeri'nde seçmene seslenecek. Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, 20 Haziran Çarşamba günü ise sabah saatlerinde Buca Sebze Hali’ndeki programıyla güne başlayacak.

BAŞBAKAN YILDIRIM, BORNOVA VE BUCA’DA EV TOPLANTILARINA KATILACAK, GENÇLERLE TEKNEDE BULUŞACAK

Esnafla buluşup kahvaltı yapacak olan Başbakan Yıldırım, Bornova'da Özel Sporcular Federasyonu Türkiye Jimnastik Şampiyonası'nı açacak. Ardından  Bornova'da ev toplantısı yapacak olan Başbakan Binali Yıldırım, muhtarlarla öğle yemeği yiyecek, Balkan dernekleriyle buluşacak. Başbakan Yıldırım, ilk kez oy kullanacak gençlerle de teknede buluşup Körfez’i turlayacak, gençlerin sorularını yanıtlayacak. Buca Forbes Caddesi'nde miting yapacak olan Başbakan Yıldırım, bir  televizyon programına katılacak.

SEÇİMDEN ÖNCEKİ GÜN ZİYARETLERDE BULUNMASI PLANLANIYOR

Başka bir kentteki mitinge katılacağı için 21 Haziran’da kent dışında olması beklenen Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, 22 Haziran Cuma günü tekrar İzmir’de olacak. Başbakan Yıldırım, girişimci kadınlarla bir araya gelecek, ardından Aydın'a giderek miting yapacak. Aynı gün İzmir'de İTOB Organize Sanayi Bölgesi'nde veri merkezini açıp, Menderes'te Yörük şenliğine katılacak olan Başbakan Binali Yıldırım, Torbalı Ayrancılar'a geçerek burada bir mini miting yapacak. Torbalı’dan Buca’ya geçecek olan Başbakan Yıldırım, ilçede ev toplantısına katılacak. Başbakan Binali Yıldırım, seçimden önceki gün (23 Haziran) tarihinde ise Kemeraltı Çarşısı’nda esnaf ziyareti yapacak, ilçe merkezlerini dolaşarak İzmirlileri selamlayacak.

BAŞBAKAN ÇOCUKLARININ AÇTIĞI OKULDA OYUNU KULLANACAK

Başbakan Yıldırım, 24 Haziran Pazar günü ise Karabağlar’da çocukları Bahar Büşra Köylübay, Erkam Yıldırım ve Bülent Yıldırım'ın bağışlarıyla yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda açtığı 32 derslikli Bahar Yıldırım İlkokulu'nda oyunu kullanacak.CHP LİDERİ KEMAL KILIÇDAROĞLU DA YARIN İZMİR’DE OLACAK

İzmir’in ağırlayacağı ikinci parti lideri ise Başbakan gibi İzmir Milletvekili olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu olacak. 19 Haziran Salı günü (yarın) önce sivil toplum kuruluşları (STK) ile hemşehri dernekleri ve muhtarlarla buluşacak olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bu programının ardından İzmir iş ve ekonomi dünyasının temsilcileriyle bir araya gelecek.

KEMAL KILIÇDAROĞLU, ÖNCE STK-HEMŞEHRİ DERNEKLERİ VE MUHTARLARLA BİRARAYA GELECEK

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarın gerçekleştireceği netleşen programına göre ilk program 11.00’de başlayacak. Ahmet Adnan Saygun Kültür Merkezi’nde saat 11.00’de STK ve hemşehri dernekleri ile muhtarlarla buluşacak olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, öğleden sonra da iş ve ekonomi dünyasının temsilcileriyle bir araya gelecek.

CHP LİDERİ ÖĞLEDEN SONRA İŞ DÜNYASI TEMSİLCİLERİYLE BULUŞACAK

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, öğleden sonra 13.30’da yine Ahmet Adnan Saygun Kültür Merkezi’nde iş ve ekonomi dünyasının İzmir temsilcileriyle buluşacak. Kılıçdaroğlu burada ekonomiye ve ülke gündemine dair tespit ve değerlendirmelerini paylaşacak.

BAŞBAKAN YILDIRIM VE CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU’NUN ARDINDAN MUHARREM İNCE DE PERŞEMBE GÜNÜ İZMİR’DE OLACAK

İzmir, Başbakan Binali Yıldırım ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun dışında 21 Haziran Perşembe günü ise CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’yi ağırlayacak. İzmir’de geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği ilçe turları ve mini mitinglerde 21 Haziran’da Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştireceği Büyük İzmir Mitingi’ne 2 milyon İzmirliyi beklediğini açıklayan CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin saat 19.00’da İzmirlilere seslenmesi bekleniyor.

CHP BÜYÜK İZMİR MİTİNGİ İLE  ‘TAMAM’ MESAJI VERECEK

CHP İzmir İl Başkanlığı, 21 Haziran’da gerçekleşecek olan Büyük İzmir Mitingi öncesinde tüm hazırlıklarını sürdürüyor. İzmir tarihinin en büyük mitingini yapmayı hedefleyen CHP İzmir İl Örgütü, İzmir’den tamam mesajı vermeye hazırlanıyor.CHP İL BAŞKANI YÜCEL DE İZMİRLİLERİ İNCE MİTİNGİNE ÇAĞIRDI

Miting ile ilgili açıklama yapan ve tüm İzmirlileri Muharrem İnce’nin saat 19.00’da başlaması beklenen tarihi mitingine çağıran CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, hazırlıklarla ilgili bilgi vererek, miting için 3 günde inşa edilecek olan dev bir platform hazırlandığını, yüz binlerce Türk bayrağı dağıtacaklarını söyledi ve İzmirlileri mitingi davet etti:

“İzmir mitingimiz tarihi bir misyon üstleniyor. Mitingimizde Muharrem İnce’nin ilk kez kullanacağı devasa bir platform kuruyoruz. Bu platform yaklaşık 3 günde inşa edilecek. Yüz binlerce Türk bayrağını, alana gelecek İzmirlilere dağıtacağız. İzmirlilerin sıcaktan çok etkilenmemesi için miting saatimizi 19.00 olarak belirledik. Miting günü meydanda vatandaşlarımıza sürekli olarak su dağıtılacak. İzmir’de 21 Haziran’da yapacağımız miting şimdiye kadar yapılan tüm mitinglerden çok daha kalabalık ve coşkulu olacak. İzmir, Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklandığı günden bu yana Muharrem İnce’nin büyük İzmir mitingini bekliyor. Bu miting, İzmir’de bir seçim için şimdiye kadar yapılmış en büyük miting olacak. O gün Muharrem İnce’yi mahşeri bir kalabalıkla karşılayıp, Sayın İnce ile birlikte en güçlü ‘Tamam’ mesajını İzmir’den vereceğiz.”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.