Dolar 32,5557
%0.03
Euro 34,8752
%0.03
Altın 2.432,640
%0.1
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir siyasetinde özlenen tablo!

İzmir siyasetinde özlenen tablo!

Bayraklı'da CHP ve AK Parti arasında fair-play rüzgarı esti. CHP’li başkanlar AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal’ı ziyaret etti. Bayraklı'da gergin hava yumuşadı

  • Ege Postası
  • 20.10.2017 - 16:46

EGEPOSTASI- Bayraklı'da gerçekleşen ziyaret İzmir sişyasetinde fair-play rüzgarı estirdi. Bayraklı'nın CHP'li Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İl Başkan Yardımcısı İsmet Basmacı ve CHP Grup Başkanvekili Veli Topal ile İlçe Başkanı Cemalettin Alper ile İlçe Sekreteri Ramazan Bulut, AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal'ı ziyaret etti.

AK Partili meclis üyesi Ali Şenay’ın istifa ederek CHP saflarına geçmesiyle iki parti arasında oluşan gergin hava bugünkü nezaket ziyaretiyle yumuşadı. 

Yaklaşık 20 dakika süren ziyarette delege seçimleri konuşuldu, avukat olan Hızal, Siyasi Partiler Yasası'ndan söz etti. CHP'li Karabağ da meclis üyelerinin bir partiden diğerine geçişinin partinin kurumsal kimliğine zarar vermeyeceğini belirtti.

İlçe Başkanı Alper, diğer partileri de ziyaret edeceklerini ve Bayraklı'da siyasete yeni bir soluk getireceklerini belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.