Dolar 32,5497
%0.19
Euro 34,9355
%-0.1
Altın 2.442,300
%0.25
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Nakliyeciler Sitesi'ne girişler kısıtlandı

İzmir Nakliyeciler Sitesi'ne girişler kısıtlandı

Koronovirüs salgınının yayılmasını engelleme çalışmaları çerçevesinde Kara Nakliyecileri Sitesi’ne, girişlere kısıtlamalar geldi. Türkiye’nin pek çok yerinden kamyoncunun yük almak için geldiği Kara Nakliyecileri Sitesi’nde oluşan yoğun kalabalığı engellemek amacıyla site içinde en fazla 10 kişi olacak şekilde giriş kısıtlandı, ateş ölçümü yapıldı ve maske dağıtıldı.

  • Ege Postası
  • 31.03.2020 - 11:43

İzmir'deki, koronovirüs salgınını tedbirleri kapsamında, önlem alınmadığı gerekçesiyle tartışmalara neden olan Nakliyeciler Sitesi’ne girişlere kısıtlama getirildi. Yönetiminin ve çalışanlarının koronavirüs salgını önlemlerine uymadıkları, kalabalık şekilde bir arada bulundukları ve en az 1 metrelik sosyal mesafe kuralına uymadıkları gerekçesiyle tartışmalara neden olan Bornova ilçesindeki Nakliyeciler Sitesi'ne giriş, polis  ve zabıta ekipleri tarafından kısıtlandı. Türkiye’nin birçok yerinden kamyoncunun yük almak için geldiği sitede oluşan yoğun kalabalığı engellemek amacıyla site içine en fazla 10 kişi olacak şekilde giriş yapılmasına izin veriliyor. Nakliyeciler Sitesi'ne girenlere ateş ölçümü yapılıp, maske dağıtılıyor.

Amacın insan sirkülasyonunun yoğun olduğu bölgelerde sosyal mesafeyi korumak olduğunu hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, “Nakliyeciler Sitemiz, İzmir’i Türkiye’nin her köşesine bağlayan, her türlü sanayi ya da tarımsal ürünün nakliyesinin çalıştığı bir borsadır. Buradaki canlılık ve hareketlilik, ticari yaşamdaki hareketliliğinde bir göstergesi. Ancak koronavirüs tedbirleri çerçevesinde hastalığın bulaşma riskini azaltmak, ülke genelinde her yere giden kamyoncularımızı korumak için tedbir almak zorunlu hale geldi. Emniyet müdürlüğümüz ile birlikte aldığımız tedbirler, en başta kamyoncularımızı sonra da tüm insanımızı korumaya yöneliktir" dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.