Dolar 32,5884
%0.35
Euro 34,7964
%0.19
Altın 2.507,870
%0.94
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir-Manisa arasında yoğun kar yağışı

İzmir-Manisa arasında yoğun kar yağışı

İzmir-Manisa karayolu Sabuncubeli rampasında yoğun kar yağışı devam ederken karayolları ekipleri yolun kapanmaması için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 10.01.2017 - 10:52

Yurt genelinde devam eden kar yağışı, İzmir-Manisa arasında da gece saatlerinde başladı. Tipi şeklinde devam eden yoğun kar yağışı, İzmir-Manisa karayolu Sabuncubeli rampasında yolu kapanma noktasına getirdi. Karayollarına bağlı tuzlama ve kürüme ekipleri, aralıksız çalışarak yolun kapanmaması için mücadele ediyor.

İzmir'den Manisa'ya giden sürücülerden Şafak Özcan, yol kenarına çektiği aracına zincir taktı. Yolların karla kaplanmaya başladığını söyleyen Özcan, ''Önlemimi önceden alıp, yolda kalmadan önce zincirimi takıyorum'' dedi. Bir diğer sürücü Hamza Çelik ise yolun kenarına aracını bırakarak yanındaki arkadaşı ile karın keyfini çıkarıp fotoğraf çektirdi.
Şu an itibari ile İzmir-Manisa karayolu açık durumdayken yoğun kar yağışı devam ediyor.

Kent merkezine de kar yağdı
Öte yandan, İzmir'de gece başlayan kar yağışı yüksek kesimlerde etkili oldu. Kar yağışı kent merkezinde de görülürken güne kar yağışı ile başlayan İzmirliler, kar sevinci yaşadı. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.