Dolar 32,3780
%0.19
Euro 35,0278
%-0.11
Altın 2.324,000
%0.15
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Kablonet ile uygun fiyatlara hızlı internet deneyimi

İzmir Kablonet ile uygun fiyatlara hızlı internet deneyimi

Kablonet, TÜRKSAT A.Ş bünyesinde altında 2008 yılından bu yana hizmet sunan bir internet sağlayıcısıdır. Bu hizmetin alternatiflerinden farkı ise kablo teknolojisi ile hizmet sunmasıdır. Ancak Kablonet’ten (Uydunet) faydalanmak için öncelikli olarak Kablo TV altyapısına ihtiyaç duyulmaktadır. Çünkü Kablonet internet, Kablo TV altyapısı üzerinden evlere kablo ile dağıtılan bir sistemdir ve bu nedenle de olumsuz koşullarından kolaylıkla etkilenmemektedir. Yani diğer internet sağlayıcılarında sıklıkla yaşanan kötü hava koşulları nedeniyle internet hızının düşmesi ya da internet kesintileri Uydunet’te söz konusu değildir.

  • Ege Postası
  • 31.08.2019 - 12:23

 

İzmir Kablonet Aboneliği İçin Telefon Aboneliğine İhtiyaç Yoktur

Uygun fiyatlara hızlı bir internet deneyimi sunan Kablonet, Kablo TV şebekesi üzerinden ev ya da işyerlerine hizmet sağlaması sebebiyle internet hızı ya da ping sürelerinde herhangi bir düşme yaşanmamaktadır. Bu nedenle de kullanım süresi boyunca satın alınan internet hızı ile sorun yaşamadan keyifli bir internet deneyimi yaşanabilir.

Bunların yanı sıra Kablo TV üzerinden internet bağlantısı yapıldığı için herhangi bir telefon aboneliğine de ihtiyaç bulunmamaktadır. Ancak kullanıcıların telefon hizmetine ihtiyaç duymaları halinde TÜRKSAT bu hizmeti de müşterilerine sunmaktadır. Bunların yanı sıra İzmirKablonetkullanıcılarına daha pek çok avantaj sağlamaktadır. Bunlar arasında statik IP ve IP blok talebi de yer almaktadır.

Geniş Bant Teknolojisi ile TV Yayını

TÜRKSAT bünyesinde sunulan yüksek hızlı ve kesintisiz internetin yanı sıra dijital ve analog yayın yapan Teledünya yayın platformu da bulunmaktadır. Conax modül ya da set üstü cihaz ile yayınları izleyebileceğiniz bu platform, farklı paket alternatifleri sunmaktadır. Yine Teledünya’da sinema, eğlence ve normal karasal yayın yapan kanalları uygun fiyatlara izleme fırsatı bulabilirsiniz. Ayrıca Teledünya’da dünyanın farklı ülkelerinden yayın yapan kanallarda mevcuttur.

Tüm bunların yanı sıra Teledünya da tıpkı Kablonet gibi Kablo TV aboneliğine ihtiyaç duymaktadır. Eğer siz de Kablonet’in avantajlı dünyasından yararlanmak istiyorsanız öncelikli olarak bulunduğunuz ilde gerekli altyapının bulunup bulunmadığından emin olmalısınız. Bunun için hemen İzmirUydunet 0850 888 0 126müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilir ya da bulunduğunuz mahalledekiUydunet bayisine giderek bilgi alabilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.