Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'in yerli otomobil hamlesi

İzmir'in yerli otomobil hamlesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir sanayi ve iş dünyası ile otomotiv ve yan sanayi sektörlerinin temsilcilerine "birlikte hareket" çağrısı yaparak ortak toplantıya davet etti. Başkan Kocaoğlu'ndan 'yerli' çağrı

  • Ege Postası
  • 11.11.2017 - 08:35

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir milletvekilleri ile TBMM'de grubu bulunan siyasi partilerin il başkanlarını, Salı günü yapacağı toplantıya davet etti. Toplantının tek bir gündem maddesi var: Yerli otomobil üretimi için İzmir'in seçilmesi..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "yerli otomobil üretimi"nde tercihin İzmir'den yana kullanılması için kentte bir "güçbirliği" oluşturulmasını istedi. İzmir sanayi ve iş dünyası ile otomotiv ve yan sanayii sektörlerinin temsilcilerine "birlikte hareket" çağrısı yapan Başkan Kocaoğlu, bu isimlerle Salı günü gerçekleştireceği toplantıya İzmir milletvekilleri ile TBMM'de grubu bulunan siyasi partilerin il başkanlarını da davet etti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, davet mektubunda, "Türk sanayinin son yıllardaki en önemli hamlelerinden biri olacağına inandığımız 'yerli otomobil üretimi'nde tercihin İzmir'den yana kullanılması, hiç kuşkusuz hepimizin ortak dileğidir. Bu düşüncemizin temenniden gerçeğe dönüşmesi ise ancak  el ele vermemiz ve hızlı hareket etmemizle mümkün olabilecektir" ifadelerine yer verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.