Dolar 32,3280
%0.24
Euro 35,0837
%-0.11
Altın 2.292,560
%0.66
Bist-100 8,98
%2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’in yeni Orman Bölge Müdürü Zafer Derince oldu

İzmir’in yeni Orman Bölge Müdürü Zafer Derince oldu

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü görevine atanan Zafer Derince dün gece saatlerinde İzmir’e geldi. Bugün resmen göreve başlayan Derince’yi 11 aydır vekaleten Bölge Müdürlük görevini yürüten Mehmet Erol ve Orman İşletme Müdürleri Karşıladı. İzmir’in yeni Orman Bölge Müdürü dün gece geldi

  • Ege Postası
  • 12.09.2019 - 10:09

EGEPOSTASI-İzmir Orman Bölge Müdürlüğü görevine atanan Zafer Derince, bugün resmen göreve başladı. İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal’ın, Orman Genel Müdür Yardımcılığına atanmasının ardından, İzmir Orman Bölge Müdürü olarak atanan Zafer Derince dün gece saatlerinde İzmir’e geldi. 
Derince’yi, Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Erol, Bölge Müdür Yardımcısı Vekili Tacettin Coşkun olmak üzere Şube Müdürleri ve Orman İşletme Müdürleri karşıladı.

Derince, görevi vekaleten yürüten Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Erol’dan devraldı.

2001- 2014 yılları arasında  İzmir’de orman işletme şefliği, işletme müdür yardımcılığı ve orman işletme müdürlüğü görevlerinde bulunmasından dolayı bölgeye yabancı olmadığını kendisini tekrar evine dönmüş gibi hissettiğini söyleyen İzmir Orman Bölge Müdürü Zafer Derince hem bölgeyi hem de mesai arkadaşlarının çoğunu iyi tanıdığını  kendisi için bunun çok önemli bir avantaj olduğunu belirtti.

Derince, Bölge Müdürlüğünü vekâleten yürüten Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Erol’a da başarılı çalışmaları ve katkıları için teşekkür etti.

ZAFER DERİNCE KİMDİR'

2001-2008 Yılları arasında Urla Orman İşletme Şefliği ve 2008-2014 Yılları arasında İzmir Orman İşletme Müdür Yardımcılığı ve Müdürlüğü yapan Zafer Derince İstanbul Orman Bölge Müdür Yardımcılığı, Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü ve Orman Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Daire Başkanlığı görevlerinde bulundu.

1969 Kastamonu - Tosya Doğumlu olan Zafer  Derince, İlkokulu Doğduğu Köyde, Ortaokulu İzmir Urla'da, Liseyi de Bursa'da tamamlamış olup, 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesinden mezun … Orman Entomolojisi ve Koruma Bilimi dalında Yükseklisansı da bulunan Zafer Derince evli ve 2 çocuk babası.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.