Dolar 32,4528
%-0.1
Euro 34,7909
%-0.52
Altın 2.439,730
%0.14
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'in o ilçesini sağanak vurdu

İzmir'in o ilçesini sağanak vurdu

İzmir'in Kiraz İlçesi'nde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle cadde ve sokakları su bastı. Cadde ve sokaklar göle döndü

  • Ege Postası
  • 29.05.2017 - 11:08

Kiraz'da geçen cuma gününden beri aralıklarla süren dün akşam ise sağanak olarak yağan yağmur, kentte hayatı olumsuz etkiledi. Kiraz'a bağlı Hisar, Ceritler, Veliler mahallelerinde ayrıca dolu yağışı etkili oldu. Kentte sokak ve caddeler, suyla dolup taştı. Zemin katta kalan bazı ev ve işlerinde su baskınları yaşandı. Kiraz Belediyesi Fen İşleri ekipleri ile İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU ekipleri, tıkanan rögar ve mazgalları açmak için çalışma yaptı. Su baskını yaşanan yerlere de müdahale edildi. Yağmurun dinmesinin ardından geçen zamanla sular çekilirken, kentte hayat normale döndü. 

SU BASAN EVE BAŞKAN'DAN ZİYARET

İzmir'in Kiraz İlçesi'nde etkili olan sağanak yağmur sonucu İstiklal Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde yalnız yaşayan 55 yaşındaki Gülizar Önal'ın zemin kattaki evini su bastı. Kiraz Belediye Başkanı AK Partili Saliha Özçınar, Önal'ın ziyaret ederek evde incelemelerde bulundu. Başkan Özçınar, Önal'a her türlü yardımda bulunup, destek olacaklarını söyledi. Kiraz Belediyesi Fen İşleri ve Büyükşehir Belediyesi İZSU ekipleri, evlerdeki suları çekip sıkıntı yaşayan hane sahiplerine destek oldu.

Sağanak yağmur İzmirliler'i hazırlıksız yakaladı

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.