Dolar 32,5057
%0.18
Euro 34,8316
%0.32
Altın 2.476,140
%0.56
Bist-100 9.530,00
%-0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'in iki ilçesinde 'zehir' operasyonu

İzmir'in iki ilçesinde 'zehir' operasyonu

İzmir’in Kiraz İlçesi’nde, jandarmanın uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda 5 bin 338 gram kubar esrar ile 31 kök hintkeneviri ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Öte yandan Torbalı ilçesinde, polis tarafından gözaltına alınan 2 şüpheliden, otomobilinde ve evinde bir miktar esrar, uyuşturucu hap, ruhsatsız pompalı tüfek ve muşta ile yakalanan H.Ö. tutuklandı. Diğer şüpheli ise polisteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

  • Ege Postası
  • 17.10.2017 - 11:59

İl Jandarma Komutanlığı ile Kiraz İlçe Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Çayağzı Mahallesi’nde bir evde uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Belirlenen adrese yapılan baskında 5 bin 338 gram kubar esrar ile 31 kök hintkeneviri ele geçirildi. Operasyonda 29 yaşındaki O.Ç. ile 27 yaşındaki D.Ç. gözaltına alındı. Şüphelilerin jandarmadaki sorgusu sürdürülüyor. 

TORBALI'DA UYUŞTURUCU OPERASYONI

İzmir'in Torbalı ilçesinde, polis tarafından gözaltına alınan 2 şüpheliden, otomobilinde ve evinde bir miktar esrar, uyuşturucu hap, ruhsatsız pompalı tüfek ve muşta ile yakalanan H.Ö. tutuklandı. Diğer şüpheli ise polisteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Devriye görevi yapan polis ekibi, geçen 15 Ekim'de, saat 21.30 sıralarında, Muratbey Mahallesi, İbrahim Kesici Caddesi'nde, farları açık olarak bekleyen bir otomobil olduğunu farkedip, takibe aldı. Plakadan yola çıkan polis, şüpheli aracın uyuşturucu ticareti suçuna karıştığı iddiasıyla arandığını belirledi. Bunun üzerine polis, otomobili hareket etmesinden bir süre sonra dururdu. Otomobildeki H.Ö. (28) ve B.K. (17) indirilip, üzerleri arandı. İki şüpheliden otomobil sürücüsü H.Ö.'nün üzerinde, birer içimlik sarılmış 2 parça esrar ele geçirdi. Otomobildeki aramada da vites kolunun hemen yanında birer içimlik olarak sarılmış 6 parça esrar, ayrıca 200 gram da poşet içerisinde esrar bulundu. Gözaltına alınan 2 şüpheliden H.Ö.'nün Yemişlik Mahallesi'ndeki evinde de arama yapıldı. Evdeki aramada da 16 uyuşturucu hap, 4 ayrı poşet içinde toplam 800 gram esrar, uyuşturucu tartmakta kullanıldığı belirlenen 1 hassas terazi, ruhsatsız pompalı tüfek, bu tüfeğe ait 23 fişek ve 1 muşta ele geçirildi. Polisteki işlemlerinin ardından şüphelilerden B.K. serbest bırakılırken, bugün adliyeye sevk edilen H.Ö. ise tutuklandı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.