Dolar 32,4801
%-0.18
Euro 34,9530
%0.36
Altın 2.438,120
%0.62
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'in iki ilçesinde polisten operasyon: Zehir tacirlerine darbe

İzmir'in iki ilçesinde polisten operasyon: Zehir tacirlerine darbe

Bornova'da ihbar üzerine durdurulan TIR'ın gizli bölmesinde yapılan aramada 40 kilo 180 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan bir kişi tutuklandı. Narlıdere'de iki şüpheliye ait eve operasyon düzenleyen polis, özel bir alanının seraya dönüştürülerek hintkeneviri bitkisi yetiştirildiğini ortaya çıkardı. Gözaltına alınan iki kişiden biri tutuklandı. İzmir'in iki ilçesinde polisten operasyon

  • Ege Postası
  • 01.09.2015 - 14:47
İzmir Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Güneydoğu illerinden kente uyuşturucu getirileceği yönünde ihbar aldı. Çalışma başlatan polis, kentin Bornova girişinde önlem alıp, şüpheli TIR'ı durdurdu. TIR'ın özel bölmelerine konulan 40 kilo 180 gram esrar, detaylı aramada ele geçirildi. Gözaltına alınan H.K. sevk edildiği adliyede tutuklandı.

"İZMİR'DE SOKAK SATICILARINA DARBE" HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...



Evdeki özel serada esrar üretimine operasyon
 
İzmir Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bir ihbar üzerine Narlıdere İlçesi'nde O.Y. ile M.B.K.'nın evlerine operasyon düzenledi. Operasyonda, ev içinde sera olarak oluşturulan özel bir alanda büyük saksılarda hintkeneviri bitkisi yetiştirildiği görüldü. Renk, koku ve görünümünden esrar olduğu değerlendirilen 1593 gram yeşil renkli bitki parçaları, 2 hassas terazi, boyları 1 ile 1.5 metre arasında değişen 48 kök hintkeneviri ele geçirildi. Ev içinde hintkeneviri bitkisi yetiştirmek için kurulan serada kullanılan düzeneğe ait parlak jelatinler, ısıtma ve aydınlatma amacıyla kullanılan, trafolarla güçlendirilmiş 3 halojen lamba, 1 vantilatör ve bitkileri sulama ekipmanları ele geçirildi. Gözaltına alınıp işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki kişiden O.Y. tutuklandı, M.B.K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.(DHA)


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.