Dolar 32,5683
%0.29
Euro 34,7248
%-0.02
Altın 2.488,470
%0.16
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'in iki il başkanından iki farklı 3 Haziran anması!

İzmir'in iki il başkanından iki farklı 3 Haziran anması!

CHP’li Deniz Yücel ile AK Partili Sürekli’nin birbirinden farklı 3 Haziran mesajları dikkat çekti.

  • Ege Postası
  • 03.06.2020 - 15:12

EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin Twitter hesaplarından arka arkaya paylaşımları dikkat çekti. AK Partili Sürekli ABD’li efsane boksörü Müslüman Muhammed Ali’nin ölüm yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınlanlarken, CHP’li Yücel ise Dünyaca ünlü Türk Şair Nazım Hikmet Ran’ın ölüm yıldönümünü andı.  İki başkanın paylaşımlarının arka arkaya gelmesi hoş bir tesadüf yarattı.  

AK Partili Sürekli ABD’li polislerin tüm dünyada tepkiye yol açan Goerge Floyd’u gözaltına alınırken herkesin gözleri önünde boğarak öldürmesine gönderme yaparak  “Efsanevi boksörlüğü yanında, ırkçılık ve ayrımcılıkla mücadelesiyle Müslüman bir aktivist olan #MuhammedAli’ye rahmet olsun” paylaşımında bulundu.

CHP’li Yücel ise 1963 3 Haziran tarihinde Rusya'nın Moskova şehrinde vatanından uzakta hayata gözlerinin yuman Dünyaca Ünlü Türk Şairi Nazım Hikmet Ran’ı ““Yok öyle umutları yitirip karanlıkta savrulmak. Unutma; aynı gökyüzü altında, bir direniştir yaşamak.” #nazımhikmet Büyük ustayı saygı ve özlemle anıyorum.” Sözleriyle andı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.