Dolar 32,5232
%0.11
Euro 34,9419
%-0.09
Altın 2.439,550
%0.14
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'in iki il başkanı Yıldırım için İstanbul'da sahada

İzmir'in iki il başkanı Yıldırım için İstanbul'da sahada

MHP İzmir İl Teşkilatı, İl Başkanı Veysel Şahin öncülüğünde, 23 Haziran'da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için sahada çalışmak üzere dün İstanbul'a gitti. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek için İstanbul’da birlikte alan çalışması yaptı. İzmir'in iki il başkanı Yıldırım'a 'oy' istedi

  • Ege Postası
  • 15.06.2019 - 12:43

EGEPOSTASI- Türkiye, 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine kilitlendi. Partiler seçim kampayanlarını sürdürürken, il ve ilçe teşkilatları da destek için mega kentin yolunu tuttu.

3 gün boyunca İstanbul'da kamp kuracak olan MHP İzmir İl Teşkilatı ise özellikle İzmirli vatandaşlarla bir araya geliyor ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Partili Binali Yıldırım'a destek istiyor.

MHP'nin İzmir ekibi, Bağcılar'dan başladığı seçim çalışmasına Güngören ve Esenler’de alan çalışması yaparak devam edecek. İl Başkanı Şahin de Çorumluların ağırlıklı olarak yaşadığı bu ilçelerde Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Partili Binali Yıldırım'a oy istiyor.

Öte yandan geçtiğimiz hafta başından beri İstanbul'da bulunan AK Parti İzmir Teşkliatı ile buluşan MHP İzmir Teşkilatı Bağcılar'da birlikta saha çalışması ve dernek ziyareti gerçekleştirdi.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile birlikte Çorum İli Sunugurlu İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek ortak seçim çalışması yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.