Dolar 32,3579
%0.13
Euro 34,9930
%-0.21
Altın 2.325,970
%0.24
Bist-100 9,09
%0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'in göbeğinde ilginç görüntüler; Kepçeyle servis

İzmir'in göbeğinde ilginç görüntüler; Kepçeyle servis

İzmir üç gündür sağanak kabusuyla boğuşurken, cadde ve sokaklar, sel suları ve rögarların taşmasıyla sulara gömüldü. Halkapınar Spor Salonu çevresinde biriken yağmur suları yolu ve kaldırımları yutunca, mahsur kalan vatandaşların imdadına bölgede çalışma yapan bir kepçe operatörü yetişti. İzmir'in göbeğinde ilginç görüntüler

  • Ege Postası
  • 12.01.2019 - 13:50

EGEPOSTASI- İzmir'de hafta içinde soğuk havanın ardından başlayan ve üç gündür sağanak şeklinde devam eden yağışlar, kent genelinde etkili oldu.

Yağışlardan dolayı birçok bölgede kent sakinleri büyük güçlükler yaşadı. Aşırı yağıştan rögarlar taştı, yollar ve alt geçitler su altında kaldı. Çınarlı ile Halkapınar semtlerini birbirine bağlayan 2844 Sokak'taki Yunuslar Alt Geçidi yağmur nedeniyle ulaşıma kapandı. Halkapınar Spor Salonu çevresinde biriken yağmur suları yolu ve kaldırımları yutunca, mahsur kalan vatandaşların imdadına bölgede çalışma yapan bir kepçe operatörü yetişti. Vatandaşları kepçesine alan operatör, suların birikmediği yerlere taşıdı, defalarca servis yaptı. Görüntüler sosyal medyada da paylaşılırken, "Halkapınar kapalı spor salonu... Güvenli taşımacılık. Emekçi abimize helal olsun. Sabahtan beri çalışıyor" yorumu yapıldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.