Dolar 32,3791
%0.19
Euro 35,0153
%-0.14
Altın 2.325,780
%0.23
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'in CHP'li başkanlarının 'hayır' çalışması yaptığı illerde ne sonuç çıktı'

İzmir'in CHP'li başkanlarının 'hayır' çalışması yaptığı illerde ne sonuç çıktı'

İzmir'de CHP'li belediye başkanları parti genel merkezinin görevlendirmesi sonucu farklı illerde 'hayır' çalışması yaptı. İşte o illerde çıkan sonuçlar.... İzmir'in CHP'li başkanları 'hayır' çalşması yapmışlardı

  • Ege Postası
  • 17.04.2017 - 10:24

EGE POSTASI - İzmir'de CHP'den belediye başkanlığı yapan bir çok isim partinin görevlendirmesi neticesinde referandum sürecinde farklı illerde 'hayır' çalışmasına katkı koydu.

İşte İzmirli başkanların çeşitli STK, esnaf ziyaretleri yaptığı, vatandaşın elini sıktığı, parti örgütleriyle bir araya geldikleri illerde çıkan sonuçlar. 

KOCAOĞLU'NUN YÜZÜ MEMLEKETİNDE GÜLMEDİ

Süreçte Tokat'a giderek çeşitli STK ziyaretleri, esnaf buluşmaları ve parti örgütüyle bir araya gelerek 'hayır'a anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun memleketinde 'evet' çıktı. Tokat'ta 'hayır' yüzde 36.8'de kaldı. 

2 BAŞKAN MANİSA'DA ÇALIŞTI 'HAYIR' ÇIKTI

İzmir'in komşu ili olan Manisa'da Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç çalışma yaptı. Manisa yüzde 54'le 'hayır' çıktı. Karabağ, Manisa dışında  3 günlük program dahilinde Erzurum'da da 'hayır' çalışması gerçekleştirirken,  bu ilde 'hayır' yüzde 25'de kaldı. 

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'nın 4 günlük 'hayır' kampı kurduğu ve vatandaşa Nutuk dağıttığı Erzincan'da 'hayır'a yüzde 39.5 oy çıktı. 

BATMAN'DA HAYIR

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın çalışma yaptığı Batman'da ise  yüzde 63.6 ile 'hayır' açık arayla önde yer aldı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Konya Ereğli'de çalışma yaptı. Ereğli'de sonuç kıl payı noktalandı. Hayıra yüzde 47, evete ise yüzde 53 oy çıktı.  

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'nın çeşitli STK buluşmaları dışında esnaf ziyaretleri ve vatandaş buluşmaları da gerçekleştirdiği Kayseri'de 'hayır' 32.3'de kaldı. 

PEKDAŞ İKİ İLE GİTTİ

Referandumun en çalışkan isimleri arasında yer alan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Uşak ve Malatya'da 'hayır' çalışmasına katkı koydu. Uşak'ta 'hayır' önde çıktı. Malatya'da ise 'hayır' yüzde 34.4'te kaldı. 

SELVİTOPU'NUN GİTTİĞİ 3 İLDE DE 'EVET 'ÇIKTI

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu 3 ilde referanduma CHP adına destek verdi. Adıyaman, Gaziantep ve Malatya'da 'evet' çıktı.

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahi'in 3 günlük program dahilinde 'hayır' çalışması yaptığı Aksaray'da 'hayır' oyları yüzde 24.5'ta kaldı. 

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'un referandum sürecinde çalıştığı Nevşehir'de 'hayır' yüzde 34.4'te kaldı.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.