Dolar 32,3700
%0.16
Euro 35,0122
%-0.15
Altın 2.325,000
%0.2
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'in Ballı Metro'su

İzmir'in Ballı Metro'su

Metro’nun Çankaya istasyonunda bugün görenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. İstasyonun Mimar Kemalettin Caddesi çıkışını kullananlar, duvarda yüzlerce arının oluşturduğu kümeyi görünce gözlerine inanamadı. Kimileri panikle kaçıştı, kimileri ilginç tabloyu izledi. İstasyonda oğul verdiler

  • Ege Postası
  • 16.04.2018 - 13:25

EGEPOSTASI – Metro Çankaya İstasyonu’ndaki duvara, bal arıları oğul verdi. Duvardaki arı öbeğini gören vatandaşlar manzarayı ilgiyle izlerken, kimileri cep telefonuyla görüntüledi.

Metro Çankaya İstasyonu’nun Mimar Kemalettin Caddesi çıkışını kullananlar, duvarda yüzlerce arının oluşturduğu kümeyi görünce şaşırdı. Arıdan korkanlar, kendilerini hemen istasyondan atmaya çalıştı. Kimileri ise ilginç tabloyu uzaktan izlemeyi tercih etti, bazı yolcular da cep telefonlarına sarılıp görüntü ve fotoğraf çekti.

Tesadüfen istasyonda olan bir arı yetiştiricisi, “Arılar ilginç şekilde istasyonun taş duvarı ve metal trabzanında oğul vermiş. Pek görülen bir manzara değil. Buradan alıp kendi kovanıma götüreceğim. Benim nasibimmiş” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.