Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.489,650
%0.21
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'in 5 günlük hava raporu: Soğuk hava yerini yağmura bırakıyor

İzmir'in 5 günlük hava raporu: Soğuk hava yerini yağmura bırakıyor

Aralık ayı itibarıyla soğuk hava kendisini iyiden iyiye hissettirdi. Ülke genelini etkileyen soğuk hava ve kar yağışları İzmir'de zaman zaman termometreleri 0 dereceye kadar düşürdü. Meteoroloji'den gelen son bilgilere göre, sıcaklıklar hissedilir derecede artarken, soğuk hava yerini yağışlı havaya bırakıyor. İzmir'in 5 günlük hava raporu

  • Ege Postası
  • 07.12.2019 - 12:22

EGEPOSTASI- Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülke geneli parçalı ve yer yer çok bulutlu, İzmir ve çevresinin sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor. 

Öte yandan Aralık ayı başından itibaren soğuklar kendisini hissettirirken, zaman zaman termometrelerin 0 dereceye kadar düğştüğü kentte, sıcaklıkların hissedililir derecede artacağı tahmin ediliyor.

Bölgemizde parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, Cumartesi öğle saatlerinden sonra İzmir ve Manisa çevrelerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

İzmir'de, Cumartesi öğle saatlerinden sonra ve Pazar günü hafif sağanak yağışlı, yeni haftanın ilk günü Pazartesi parçalı bulutlu, Salı ve Çarşamba günleri ise sağanak yağışlı olması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.