Dolar 32,3300
%0.25
Euro 35,0433
%-0.22
Altın 2.280,490
%0.13
Bist-100 9,00
%2.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Enternasyonal Fuarı'nda hazırlıklar hız kesmeden sürüyor

İzmir Enternasyonal Fuarı'nda hazırlıklar hız kesmeden sürüyor

6 – 15 Eylül tarihleri arasında 88’incisi gerçekleşecek İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), “fuardayız” sloganıyla hem Türkiye hem de yurt dışından misafirlerini İzmir’e çağırıyor. Partner Ülkesi Çin Halk Cumhuriyeti, Odak Ülkesi Hindistan ve Onur Konuğu illerin ilki Kahramanmaraş ile büyük bir buluşmaya sahne olacak 88. İEF, bu sene de yüzbinlerce kişiyi Kültürpark’ta ağırlamak için hazırlıklarına son hızla devam ediyor. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda hazırlıklar sürüyor

  • Ege Postası
  • 11.08.2019 - 10:14

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 6 – 15 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 88. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), on gün sürecek etkinliklerle ticaret, kültür, sanat ve eğlencenin merkezi haline gelecek. Bu yıl Partner Ülke olarak İzmir Enternasyonal Fuarı’nın konuğu Çin Halk Cumhuriyeti olacak. Çin Halk Cumhuriyeti, kendine özgü kültürel değerlerini Kültürpark 2 No’lu Hol’de yer alacak standında sergileyecek. Geçtiğimiz yılın Odak Ülkesi Hindistan, 88. İEF’de Odak Ülke olarak Hol 1/A’da yer alacak. 87. İEF’de ziyaretçilerin ilgisinden bir hayli memnun kalan Hindistan, yeniden İzmir’de olacak.  İzmir Enternasyonal Fuarı’nın ilk Onur Konuğu İli ise Kahramanmaraş oldu. “Doğa Dostu Şehir ve Duyarlılık” ana temasıyla EXPO 2023’e hazırlanan Kahramanmaraş, çeşitli etkinliklerle İEF’ye renk katacak.  

Hepimiz Kültürpark’tayız
Açılışına bir aydan kısa bir süre kalan İzmir Enternasyonal Fuarı, hem yurt dışı hem de Türkiye’nin her yerinden misafirlerini “fuardayız” sloganıyla İzmir’e davet ediyor. Bu yıl “Konser, tiyatro, sinema, söyleşi, gösteri ve daha fazlası için 88 yıldır hepimiz fuardayız, hepimiz Kültürpark’tayız” sloganıyla ziyaretçilerini İzmir’de ağırlamaya hazırlanan İEF, yüzbinleri bir araya getirecek. Çim Konserleri, Rock and More, Mogambo Geceleri ile her türlü müzik türünü sunacak İEF, Sinema Burada Festivali ile sinema severleri, İsmet İnönü Kültür Merkezi’ndeki tiyatro oyunlarıyla tiyatro izleyicilerini mutlu edecek. Kültürpark’ın her noktasında gerçekleşecek birbirinden önemli etkinlikler, 10 gün boyunca hiç durmayacak. İEF öncesinde başlayacak İş Günleri, Çin Halk Cumhuriyeti ile Hindistan başta olmak üzere dünyanın çeşitli noktalarından gelecek ülkelerin iş görüşmeleri yapmaları ve yeni anlaşmalar imzalamasına zemin hazırlayacak. Dolu dolu geçecek on gün, ziyaretçilere “İyi ki fuardayız” dedirtecek. 

Sayılarla 87. İzmir Enternasyonal Fuarı
Geçtiğimiz yıl 7 – 16 Eylül tarihlerinde gerçekleşen 87. İzmir Enternasyonal Fuarı’nı, 1 milyon 63 bin 782 kişi ziyaret etti. Dünyanın çeşitli bölgeleri başta olmak üzere Türkiye’nin illerinden gelen ziyaretçiler, dolu dolu bir 10 gün geçirdi. İzmir Enternasyonal Fuarı, Ana Teması “Teknoloji” ile birlikte yenilikleri hem sektör profesyonellerine hem de ziyaretçilerine sundu. Partner Ülkesi Sırbistan, Odak Ülkesi ise Hindistan olan 87. İEF; on günlük süreçte 19 seans sinema gösterimi, 10 konser, 9 caz gecesi, 9 ülkeden 500 sanatçı, 1 milyar dolara yakın iş bağlantısına ev sahipliği yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.