Dolar 32,4970
%0.27
Euro 34,6042
%0.32
Altın 2.477,660
%-0.22
Bist-100 9.582,00
%-1.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir emniyetinde değişim rüzgarı

İzmir emniyetinde değişim rüzgarı

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan 2.sınıf emniyet müdürleri, 3.sınıf emniyet müdürleri, 4.sınıf emniyet müdürleri ve emniyet amirlerinin görev yerleri değişti. Asayişe kadın eli

  • Ege Postası
  • 10.01.2017 - 16:07

İl Emniyet Müdürlüğü Kararnamesi kapsamında 26 Ekim'de İzmir İl Emniyet Müdürü olarak atanan Hüseyin Aşkın, terfi ve tayinler sonrası bazı görevlerde, Vali Erol Ayyıldız'ın onayı doğrultusunda değişikliğe gitti. Bu kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli bazı 2., 3., 4. sınıf emniyet müdürleri ile emniyet amirlerinin görev yerleri değişti. Daha önce Asayiş Şube Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Seda Öğretmen, Asayiş Şube'nin ilk kadın müdürü olarak görevlendirildi.

İzmir'e, 26 Ekim'de yayınlanan İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi kapsamında atanan Hüseyin Aşkın, daha önce terfi ve tayinleri gerçekleşen İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli bazı 2., 3., 4. sınıf emniyet müdürleri ile emniyet amirlerinin görev yerlerinde, Vali Erol Ayyıldız'ın onayı doğrultusunda değişikliğe gitti. Bu kapsamda 2. sınıf emniyet müdür yardımcılarının sorumlu oldukları bazı birimler şöyle; Personel Şube Müdürlüğü, Hukuk İşleri ve Soruşturma Şube Müdürlüğü, Karaburun İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Güzelbahçe İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Gürkan Yiğit, Güvenlik Şube Müdürlüğü, Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü'nden Ertuğrul Özten, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Dikili İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Hakan Sabancı, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü, Çeşme Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ve Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Ali Saydam, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden İsmail Akıntürk, Asayiş Şube Müdürlüğü, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ve Seferihisar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Cevdet Yumuşak, İstihbarat Şube Müdürlüğü'nden Fatih Çankaya, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Ömer Okan Özer, Koruma Şube Müdürlüğü, Tanık Koruma Şube Müdürlüğü, Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Foça İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Muhsin Aydemir, Çocuk Şube Müdürlüğü, Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bergama İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Uğur Alan, Havacılık Şube Müdürlüğü'nden Ersin Kavaklı, Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nden Sadık Demir, Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nden Ünsal Hayal, Radyo TV ve Foto Film Şube Müdürlüğü, Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü, Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kemalpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden sorumlu emniyet müdürü ise Şevket Canıtez oldu.

İLK KADIN ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRÜ

Öte yandan, daha önce Asayiş Şube Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Seda Öğretmen, Asayiş Şube'nin ilk kadın müdürü olarak görevlendirildi. Değişikliğe gidilen bazı şube ve ilçe emniyet müdürlükleri ise şöyle; 3. Sınıf Emniyet Müdürü Gülden Türkal; Çocuk Şube Müdürü, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Tolga Özgür Gök; Buca İlçe Emniyet Müdürü, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Göksel İşkol; Bornova İlçe Emniyet Müdürü, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Serkan Ergüzel; Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürü, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Faruk Öztürk; Bayraklı İlçe Emniyet Müdürü, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Tahsin Kılıç; Çiğli İlçe Emniyet Müdürü, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Salman Çelik; Konak İlçe Emniyet Müdürü, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ruhan Gürol Sarçoğlu; Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü, 4. Sınıf Emniyet Müdürü Akın Tan; Terörle Mücadele Şube Müdürü, 4. Sınıf Emniyet Müdürü Osman Şahin, Bergama İlçe Emniyet Müdürü, 4. Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Tayfun Ay; Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı, 4. Sınıf Emniyet Müdürü Faruk Kıran; Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü, 4. Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu; Asayiş Şube Müdür Yardımcısı, Emniyet Amiri Süheyda Tuğbay; Özel Kalem Büro Amiri.

Süheyda amir özel kalem amiri oldu

İzmir Bayraklı Adliye Sarayı karakol amiri Süheyda Tuğbay, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın özel kalem amirliğine atandı. Tuğbay'dan boşalan yere Bostanlı Karakol Amiri Volkan Kaya getirildi. 

İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde il içi atamalar yapıldı. Adliye Karakolu Amiri Süheyda Tuğbay, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın özel kalem amirliğine atandı. Adliye önündeki en son geçen perşembe yaşanan patlamada, izinli olmasına rağmen önce yolda durdurduğu ekip arabasına, ardından da Yunus polisinin motosikletine binip kısa sürede adliyeye gelen Süheyla Tuğbay, 11 aydır görev yapıyordu. Tuğbay, 

Kanun Hükmünde Kararname ile meslekten ihraç edilen ve hakkında yakalama kararı bulunan Emniyet müdürü Memduh Tosun'u Adliye Sosyal Tesislerde yapılan duruşmaya girmek istediği sırada yakalamıştı. Süheyla Tuğbay'dan boşalan yere ise Bostanlı Karakol Amiri Volkan Kaya getirildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.