Dolar 32,5791
%0.29
Euro 34,9915
%0.06
Altın 2.456,660
%0.84
Bist-100 9.775,00
%0.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Annemin içine şeytan girdiği için öldürdüm

Annemin içine şeytan girdiği için öldürdüm

Annemin içine şeytan girdiği için öldürdüm

  • Ege Postası
  • 29.08.2016 - 12:46

 

Son dakika haberleri ile tekrardan karşınızdayız. Bursa’da yaşamını sürdüren Tayfun Yılmaz annesi Şükriye Yılmaz’ı geçen temmuz ayında öldürmekle suçlandı. Ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Tayfun Yılmaz annesini öldürme sebebini açıkladı. Tayfun Yılmaz’ın vermiş olduğu ilk ifade de annesinin içine şeytan girmiş olduğunu ve bu sebepten dolayı öldürdüğünü açıkladı. 25 yaşındaki Tayfun Yılmaz adına ağırlaştırılmış hapis cezası talep edildi. Tayfun Yılmaz’ın vermiş olduğu ilk ifadede annesinin içine şeytan girmiş olduğu ve bu sebepten dolayı kafasını duvara vura vura öldürdüğü yer almaktadır.

Geçen temmuz ayında Vani Mehmet Mahallesinde yaşayan Şükriye Yılmaz evinde ölü bir halde bulundu. Komşularının haber alamadığı Şükriye Yılmaz için soruşturma başlatıldı. Polis, Şükriye Yılmaz’ın ölüm sebebinin, mühendislik fakültesini terk eden oğlu Tayfun Yılmaz aracılığı ile yapıldığından şüphelendi. Gözaltına alınan Tayfun Yılmaz polise verdiği ilk ifadesinde ‘’  Annemin içine şeytan girdiğini düşünerek kafasını duvara vurdum ve öldürdüm. Daha sonra alkol kullanarak arkadaşımın evine sığındım. ‘’ sözlerini kullandı. Cinayet gündem haberlerii arasında öncülüğünü koruyan Şükriye Yılmaz’ın soruşturması halen devam ediyor. Adliye aracılığı ile sevk edilen Tayfun Yılmaz tutuklanarak cezaevine sevk edildi.  Tayfun Yılmaz’ın cinayet sonrasında sığındığı arkadaşı O.Y hakkında da soruşturma açıldı.

Yakın akrabayı öldürmek sebebi ile cezalandırılan Tayfun Yılmaz adına Cumhuriyet Savcısı, ömür boyu ağırlaştırılmış hapis cezası talep etti. Aynı zamanda Tayfun Yılmaz’ın annesi Şükriye Yılmaz’ı öldürmesi sonrasında evinde saklandığı arkadaşı adına soruşturma açıldı. Tayfun Yılmaz’ın arkadaşı O.Y adına Cumhuriyet Savcısı tarafından 15 yıl hapis cezası istendi. Tayfun Yılmaz ve O.Y Bursa Ağır Ceza Mahkemesi aracılığı ile hakim karşısına çıkacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.