Dolar 32,5292
%0.25
Euro 34,7687
%0.14
Altın 2.492,090
%1.21
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'e teşekkür, Fuar'a davet

İzmir'e teşekkür, Fuar'a davet

FOLKART Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmirliler'i ve tüm Türkiye'yi, 85. İzmir Enternasyonel Fuarı'na ve ana sponsoru oldukları etkinliklere davet etti. İEF'nin ana sponsorundan açılış değerlendirmesi

  • Ege Postası
  • 27.08.2016 - 13:09

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde İZFAŞ tarafından düzenlenen, Folkart'ın ana sponsoru olduğu İzmir Enternasyonal Fuarı 85. kez kapılarını açtı.

İEF 85'inci kez kapılarını açtı Fuara ilk gün binlerce kişi akın etti İlçe belediyeler fuarın gözdesi oldu

Fuarın ilk etkinliklerinden biri Folkart sponsorluğunda Türkiye'de ilk defa İzmir'de gösteri yapan FMX Blackliner motokros gösterisi oldu. Fuarın açılış törenine katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çok sayıda milletvekili ve davetliler de FMX gösterisini izledi. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, zaman zaman gösteri hakkında davetlilere bilgi verdi. Yerden metrelerce yüksekte yerçekimine meydan okuyan gösteri pilotları, şiddetli rüzgara rağmen heyecan verici hareketler sergiledi. FMX gösterisi İzmirlilerden yoğun ilgi gördü. 

HALKA MORAL HEDEFİ

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, fuarın açılışı nedeniyle bir açıklama yaptı. Sancak, öncelikle 85. İEF'ye tüm İzmirlileri ve Türkiye'yi davet etti. Sancak, İEF süresince 18 ülkeden 600'e yakın sanatçının heyecan verici etkinliklerinin gerçekleşeceğine dikkat çekti. Sancak, fuardaki tüm etkinliklerin güzel İzmir'e, Türkiye'ye ve halkımıza moral sağlamasını dilediklerini vurguladı. 

"GURUR DUYUYORUZ"

Folkart ailesi olarak İEF'nin ana sponsoru olmaktan gurur duyduklarını dile getiren Sancak, "Açıkhava Tiyatrosu'nda dans, müzikal ve sahne şovlarını desteklerken; İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde en çarpıcı tiyatro oyunlarına ev sahipliği yapıyoruz. Fuar Alanı'na adım atan herkesin fuarın büyüsüne kapılmasını hedefledik. Bu nedenle dünyaca ünlü sokak tiyatro ve gösteri gruplarını, açık alanlara taşıdık" dedi.

KÜLTÜR, SANAT, EĞLENCE 

Sancak, perküsyon ve dansın tiyatrosunu yapan ünlü Tararam grubunun pazar günü Türkiye'de ilk kez İzmirlilerle buluşacağına işaret etti. İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde ise yine Pazar günü ünlü sanatçı Sumru Yavrucuk'un Shirly isimli tiyatro oyununu sahneleyeceğini belirten Sancak, İzmir için simge sayılan Mogambo'da ise Türkiye ve dünyadan ünlü yıldız sanatçıların sahne alacağı büyüleyici “Caz Geceleriönin İzmir'e keyifli anlar yaşatacağını kaydetti.

TEŞEKKÜR FIRSATI

Mesut Sancak, İZFAŞ'tan gelen ana sponsorluk önerisini, Folkart'ın 10. kuruluş yılında İzmirliler'in bugüne kadar kendilerine gösterdikleri ilgiye karşı bir teşekkür etme fırsatı olarak gördüklerini söyledi. Sancak, 'Folkart'ın, İzmir'den kazandıklarını; kültür-sanat-spor alanlarında İzmir'e geri vermeyi; bir lütuf olarak değil, şehre karşı bir görev olarak gördüğünü' açıkladı. Sancak, İzmir'i çok sevmenin gerçek göstergesinin, İzmir için olumlu işler yapmak olduğunu ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.