Dolar 32,5880
%0.35
Euro 34,8018
%0.2
Altın 2.507,560
%0.93
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'e şehit ateşi düştü

İzmir'e şehit ateşi düştü

Şırnak'ta teröristlerle çıkan çatışmada Uzman Çavuş Muhammed Ferdi Güntekin şehit düştü.Şehit Güntekin'in eşi ile birlikte İzmir'in Buca ilçesinde yaşadığı ailesinin ise Erzurum'da ikamet ettiği belirtildi. Şırnak'tan acı haber

  • Ege Postası
  • 21.08.2019 - 20:25

Şırnak İl Jandarma Komutanlığı emir komutasında, Silopi ilçe sınırları içerisinde bulunan Körseli köyü bölgesinde TPAO çalışanlarının emniyetini almak ve bölgede bulunduğu değerlendirilen bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek maksadıyla Şehit Güvenlik Korucusu Süleyman Tosun operasyonununda Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığı unsurları ile bölücü terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada Uzman Çavuş Muhammed Ferdi Güntekin şehit oldu.

Erzurum Dumlu nüfusuna kayıtlı olan bir çocuk babası Şehit Güntekin'in eşi Ezgi Güntekin ile birlikte İzmir'de yaşadığı ailesinin ise Erzurum'da ikamet ettiği belirtildi.

Şehit Güntekin'in, yarın Erzurum'da düzenlenen törenle toprağa verileceği öğrenildi.

Acı haberin haberin ardından Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç taziye evine gitti. Belediye Başkanı Kılıç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Şırnak'tan gelen haberle yüreklerimiz dağlandı. Hainlerin saldırısıyla Bucalı kardeşimiz Muhammed Ferdi Güntekin'i şehit verdik, Ufuk Mahallesi'nde oturan babaevine ateş düştü. Ruhun şad, mekanın cennet olsun kardeşim... Hakkınız ödenmez" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.