Dolar 32,5571
%0.03
Euro 34,8770
%0.03
Altın 2.428,980
%-0.05
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'den gönüllü askerlik başvurusu

İzmir'den gönüllü askerlik başvurusu

İzmir'de Bornova Askerlik Şubesi'ne gelen yaklaşık 100 kişi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'de başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na gönüllü katılmak için dilekçe doldurarak başvuru yaptı.

  • Ege Postası
  • 12.02.2018 - 15:43

İzmir'de yaklaşık 100 kişi TSK'nın Afrin'e düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla gönüllü askerlik müracaatında bulundu. Grup, tekbir getirip "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları attıktan sonra 'Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşenler için yoklama yaptı. Gönüllü askerlik başvurusu yapanlar adına açıklamayı yapan Yaşar Rüzgar, ülkenin zor günler geçirdiğini belirterek vatana millete sevgisi olan insanlara ihtiyaç duyulduğunu savundu. Rüzgar, "Bizler burada vatanı için canını seve seve vermeye hazır olan insanlarız. Devletimiz bize şerefli, şehit olma görevini verirse hazırız. Bizim gösterdiğimiz bu hassasiyetin Türkiye'nin bütün illerinde sürdürülmesini istiyoruz" dedi.

Alperenlerden 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek açıklaması

İzmir'de açıklama yapan Alperen Ocakları İl Başkanı Eyüp Kuzucu, "Hainlerin sonlarını hüsrana dönüştürecek, heveslerini kursaklarında düğümleyeceğiz" dedi. 

İzmir Alperen Ocakları İl Başkanı Eyüp Kuzucu, beraberindeki 30 kişiyle Karşıyaka'da basın açıklaması yaptı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'e yönelik başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı'nda dün şehit olan askerleri hatırlatan Kuzucu, "Devletimizin, milletimizin, ordumuzun tek yürek olduğu bugünlerde, ayrılıkçı söylemlerde bulunarak, milletimizin birliğini ve devletimizin otoritesini sarsmak için elinden gelen bütün gayreti gösteren devşirmeler, şunu iyi bilsinler ki yıllardır siyasi ve akademisyen kimlikleri altında Türk milletine karşı beslemiş oldukları düşmanlıkları ve ihanetleri, artık ayyuka çıkmıştır. Bundan gayrı bütün çırpınmaları boşadır. Biz biliyoruz ve inanıyoruz ki canlarından çok sevdikleri PKK'lı, PYD'li ve YPG'li teröristleri Afrin'de sevinçten havalara uçuran hainlerin havalara uçacağı günler yakındır. Türk'ün kutsallarına yabancı kalmış, hümanist söylemlerle Batı'nın uşaklığını yapan satılık kalemşörlerin ve daha nice hainlerin sonlarını hüsrana dönüştürecek, heveslerini kursaklarında düğümleyeceğiz" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.