Dolar 32,5133
%-0.1
Euro 34,7844
%-0.23
Altın 2.433,080
%0.12
Bist-100 9.730,00
%0.88

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Demokrasi Üniversitesi’nden TÜRGÖK’e Teşekkür Ziyareti

İzmir Demokrasi Üniversitesi’nden TÜRGÖK’e Teşekkür Ziyareti

İzmir Demokrasi Üniversitesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle görme engelli bireylerimize büyük destek veren TÜRGÖK’ü unutmadı. Rektör Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Aslı Güneş ve üniversitede sosyal sorumluluk toplumsal farkındalık amacıyla kurulmuş olan “Küçük İyilikler Kulübü” liderleri ve kulüp üyesi öğrenciler ile birlikte görme engelliler kitaplığı için çalışmalar başlatmak üzere TÜRGÖK’e ziyarette bulundu.

  • Ege Postası
  • 04.12.2019 - 14:50

TÜRGÖK Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Şafak Özpoyraz’dan gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi alan “Küçük İyilikler Kulübü” öğrencileri  topluluğu önümüzdeki günlerde rektörlerinin de desteğiyle görme engellilere hizmet verebilmek amacıyla sesli kitap okuma ve Braille Alfabesi ile kitap yazımı konusunda destekte bulunacaklarının sözünü verdiler.

İ.D.Ü. Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, “Üniversitemizle komşu olan TÜRGÖK’le mevcut olan iyi ilişkilerimizi, öğrencilerimizin projeleriyle daha da geliştirmek ve öğrencilerimize bu konuda yol gösterici olmak arzusundayız diyerek günün anlam ve önemine istinaden TÜRGÖK yönetimine yaptıkları çalışmalardan ve görme engelli bireylere verdikleri desteklerden dolayı TÜRGÖK Yönetim Kurulu adına Şafak Özpoyraz’a teşekkür belgesini takdim etti.

Şafak Özpoyraz ziyaretten memnun olduklarını ve TÜRGÖK olarak üniversiteyle işbirliğine önem verdiklerini, ziyaretin ve teşekkür belgesinin de Yönetim Kuruluna moral olduğunu belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.