Dolar 32,5563
%0.13
Euro 34,8676
%0.59
Altın 2.427,860
%-0.21
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'deki uyuşturucu operasyonu genişletildi

İzmir'deki uyuşturucu operasyonu genişletildi

Avrupa'dan İzmir'e uzanan uyuşturucu trafiğinin ortaya çıkarıldığı operasyon kapsamında 200 kilogram skunk daha ele geçirildi. Aliağa ilçesindeki bir tatil köyünde, 1 ton skunk denilen uyuşturucu maddenin ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan, aralarında Çukurca İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı B.Ö.'nün de bulunduğu 17 şüphelinin sorguları sürüyor. Elde edilen bilgiler doğrultusunda Foça'daki bir depoda, 200 kilo daha skunk ele geçirildi. İzmir'deki uyuşturucu operasyonu genişletildi

  • Ege Postası
  • 12.01.2019 - 15:51

İzmir'in Aliağa ilçesinde bir tatil köyüne düzenlenen operasyon kapsamında genişletilen soruşturmada, 200 kilogram skunk (genetiği değiştirilmiş esrar) daha ele geçirildi.  

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 17 kişinin emniyetteki ifade alma işlemleri devam ediyor.

Şüphelilerin verdiği bilgiler doğrultusunda operasyonu genişleten ekipler, Foça ilçesinde bir depoya operasyon düzenledi. Ekiplerin yaptığı aramada 200 kilogram skunk daha ele geçirildi. Depoda kimsenin bulunmadığı anlaşıldı.

Böylece operasyon kapsamında 1 ton 200 kilogram skunk ile 500 gram likit esrar ele geçirilmiş oldu. 

Uyuşturucuyu yurt dışından getirdiği tespit edilen bir yabancı uyruklu zanlının yakalanması için başlatılan çalışmanın sürdüğü bildirildi.

Derinleştirilen soruşturmanın çok yönlü sürdüğü belirtildi.

OPERASYON

Aliağa ilçesinde 9 Ocak'ta düzenlenen operasyonda aralarında Hakkari Çukurca İlçe Jandarma Komutanı B.Ö'nün de bulunduğu 17 şüpheli gözaltına alınmıştı. Yaklaşık bir ton uyuşturucunun ele geçirildiği operasyonda 5 uzun namlulu otomatik silah, bir tabanca, 100 mermi, 2 pompalı tüfek ve 58 fişek ele geçirilmişti. 

Şüphelilerin yurt dışı bağlantılı getirdikleri uyuşturucuyu, Ege Denizi kıyılarından İzmir'e sevk etmeyi planladıkları öne sürülmüştü. 

Polis kamerasına yansıyan operasyonla Avrupa'dan İzmir'e uzanan uyuşturucu trafiği ortaya çıkarılmıştı.

Operasyonun Avrupa'dan İzmir'e uzanan uyuşturucu trafiğine vurulan büyük bir darbe olduğu belirtilmişti. (AA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.